Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha ki van tiltva tőlünk a barátom? 21L
21 éves egyetemista lány vagyok, otthon lakom anyukámmal, nincs testvérem, apukám pedig régen meghalt, úgyhogy elég sok figyelem irányul rám.
A barátommal nálunk voltunk, amikor egy kisebb vita alakult ki köztünk, amit anyukám is hallott és beleszólt. Sértődés lett a vége. Miután hazament a barátom, azt mondta soha többet nem hívhatom át.
A barátomnak van egy saját lakása, de nem sokat van ott, mert egyetem mellett besegít a családi vállalkozásukba, elég sokat van a családjával, gyakran hívják. Így akkor nála lennénk, de úgy érzem nem sokkal tudom viszonozni, nincs jelenleg saját fizetésem (most jelentkeztem gyakornoknak). Nem fogja zavarni, hogy a heti kb 2 napot amint együtt töltünk, azt nála tudjuk csak?
Anyukám viselkedése jogos? Volt egy párja, akivel kb. 1 évig volt együtt, nem szóltam rá egy rossz szót sem, a szobámban voltam.
21L
Mivel nem tudjuk min vesztetek össze, mennyire volt komoly vagy inkább kis apró hülyeség nem lehet megmondani.
Nyilván anyudnak joga van azt engednie a saját házába akit akar, más kérdés mennyire jogos..elvegre a ti vitatok nem az ő dolga.
Én egy pár hét múpva megkérdezném tőle hogy nem e gondolta meg magát.
Milyen csicska férfi...férfi a fenét, aki pénzt kére a csajától, mert ott van nála?
Te kérdező, minek agyalsz ilyesmin? Miért kéne lányként fizetni, mikor nálad van a punci?
3.-nak.
De mivel használná ki??? A srác lakására mennek. Ennyi. Ebben mi lenne a kihasználás?
Ha ezt nekem előadná egy lány, én simán elgondolkodnék rajta, hogy normális-e?
Próbáld meg megbeszélni a barátoddal. Lehet őt marhára nem zavarja ha nem anyás nyakán kell lógjatok, hanem van saját magánteretek.
Anyáddal meg pár hét múlva beszéls meg ezt a sértődést újra, hogy lehet-e ezen javítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!