Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baratom nagyon gyorsan meg tud haragudni barmiert. Mit kellene tegyek?
A, Elmondod, hogy fejezze be.. Beszéljétek át, és adsz még egy esélyt..
B. Szakítás - Ez a legegyszerűbb.. Mi az, hogy elmentél a szüleiddel, a strandra, mi ő? 15 éves? Meg te, elmész utána, beutazol a városába, hogy ne haragudjon, mert a SAJÁT CSALÁDODDAL (NEM BARÁTOKKAL) elmentél valahova.. Ő, erre meg a képét sem dugta oda.. Még, ha kettötőtk programlja helyett választottad volna, a családi programot okés, de ő melózott.. Szerintem csak játszik veled, sajnos..
Jobbat érdemelsz, a leírtak alapján!
25N
Nos vagy szórakozik veled és eljátssza a sértödöttet, vagy egyszerűen imádja sajnáltatni magát.
Egy ilyen embertől aki lelkileg terrorizálja a másikat és élni nem hagy nyugodtan, mert azt se tudod melyik pillanatban mi okot talál rá hogy ki verje a balhét semmi értelme. Ez nem egészséges amit csinál, ne hagyd magad.
A pasi remekül manipulál, hogy legyen mindig valami indoka arra, hogy besértődjön, te meg rohanj utána, és pitizz, hogy megbocsájtson.
Ő ezt élvezi, hogy megsértődik, kéreti magát, fogadja a hódolatodat, te meg mindenben meg is felelsz az elvárásainak.
Tudod, mindenkivel azt lehet megcsinálni, amit hagy.
Nekem pattogott volna, én biztos elküldöm a francba, hogy hányféle kur.vának néz egyszerre, ha azt feltételezi, hogy a szüleimmel azért járok strandra, hogy pasizzak. Ha okot se adok a féltékenykedésre, de csak azért is fújja, akkor én nem könyörgök, hanem mérges leszek. Ne nézzen már egy tál gyümölcsnek, amit aki arra jár és megkívánja, az markol belőle.
A barátod nem teljesen százas, ő már sosem fog onnan továbblépni, hogy minden nő hűtlen kur.va, és csak addig foglalt, amíg fekszik rajta.
Te meg még magyarázod a bizonyítványod, és pitizel. Ő meg élvezi, hogy látja, hogy nem tudsz vele szakítani, és visszakönyörgöd magad.
Mindegy, nem ragozom. Ha nem akarsz egy lábtörlő lenni, aki fut a pasija után, akkor ne legyél: dobd ki ezt a srácot.
Nem véletlen, hogy benned is felmerült, hogy ideje szakítani. Már réges-régen aktuális lett volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!