Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mostanában idegesít a barátom, és nagyon megtudok rá haragudni. Lehet, hogy már nem szeretem?
Nos távkapcsolatban élünk, nem vagyunk együtt túl sokat, de minden nap beszélünk. Amikor együtt vagyunk minden szuper, de a virtuális kapcsolatunk mostanában nem akar működni. Egyre többet veszekszünk és kezd idegesítő lenni. Fel tudok háborodni minden kis hibáján és a nagyobbaknál órákig haragszom rá. Eddig eszembe sem jutott, hogy nem szeretem, de rákérdezett és most elgondolkodtam.
1 éve vagyunk együtt és nem tudnám elképzelni azt, hogy szakítsunk, de közbe lehet már nem is szeretem.
Mi a véleményetek, tapasztalatotok? 19L
milyen sűrűn vagytok együtt?
csakmert könnyen elképzelhető, hogy ennek hiánya miatt romlik a kapcsolat, ez nem újdonság
a mindennapi beszélgetés nem helyettesíti a személyes találkozást
különben is, ha már felteszed magadnak ezt a kérdést, akkor ott már valami nagyon nem klappol
Mikor hogy sikerül, de van, hogy csak havonta :/
Elég nehezen viselem egyébként, a távkapcsolat nem nekem való.
havonta egyszer???
hát akkor mi a kérdés?
az a nagy helyzet, hogy elkezdtél belőle kiábrándulni, a távolság megöli a kapcsolatokat
hogy ő hogy van vele azt nem tudom de előbb utóbb nála is beindul ez a folyamat
vagy megoldjátok hogy többet találkozzatok vagy szakítotok
gondolom te is érzed, hogy ezt így kár tovább folytatni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!