Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi időt tölt a párotok a családjával? Szerintetek normális az én esetemben?
Mindketten 20 évesek vagyunk, egyetemisták. A barátomnak vagy egy 17 éves öccse, és a szülei most külön élnek egy ideje, családi problémák miatt.
Én anyukámmal élek ketten, apukám sok éve meghalt, így nem igazán foglal le a család.
1 éve vagyunk együtt, ebből fél évig egy hétvégét se tudtunk együtt tölteni, annyi intéznivalója volt az apukájának (ügyvéd stb), illetve az anyjával és a testvérével is ő törődik, intézi a megélhetésüket.
Mostanra javult a helyzet, hétvégéket nálunk vagyunk, illetve voltunk 1 hetet nyaralni.
A problémám az, hogy ha itt van, képesek ebéd közben is felhívni, főleg az anyja, nagyon kellemetlen nekem, illetve hívják, hogy mikor megy, folyton összevesznek és kibékülnek, mégis együtt utaznak el stb A testvérét meg úgy kell kezelnie, mintha a gyereke lenne, pedig már 17 éves.
Szerintetek ez normális helyzet? Nálatok hogy működik ez?
Van megoldás
20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!