Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Így működnek a mai nők?

Figyelt kérdés

Tegnap egy céges rendezvényen a mosdó közelsége miatt akaratlanul is bele hallgattam két kolléganőm beszélgetésébe, ahol az volt a téma, hogy a csajszi el akarja hagyni a párját, mert a srác hétvégente nem akar menni sehová és otthon (idézem) "döglik". A hölgy kijelentette, hogy neki nem erre van szüksége, hogy hétvégén otthon pihenjenek, neki az az igénye, hogy kimozduljanak, csináljanak valamit, elmenjenek ide-oda.

Véleményem szerint ehhez nem kevés pénz kell, mivel én is párkapcsolatba élek, tudom, ha kiteszem a lábam itthonról az sosincs ingyen. Nem vagyok sóher típus, elég sokat költök a párkapcsolatom miatt (benzin, étterem, szórakozás, mozi stb.)

Viszont, ha a srác ha épp pihenni akar hétvégén vagy épp egy kis pénzt akar össze sprórolni így álmai megvalósítására akkor már ne is legyen párkapcsolata? Ilyen világot élünk, hogy ha van pénzed akkor lehet barátnőd, ha nincs akkor felejtsd el? És minél több pénzed van, annál szebb párod lesz? Tényleg pénz kell a szerelemhez? Pénzügyi világban dolgozom, tanulmányaimat is ott folytatom, ezért látom az anyagi vonzatát is ennek a dolognak és nagyon szomorú jövőt látok, amiatt, hogy már a szerelmet is meg kell fizetni...

U.i.:

Volt már nem egy, nem kettő párkapcsolatom, evidens, hogy a fiú fizet többet, viszont amikor barátnőm van, mindig úgy állok hozzá, hogy lehet ő lesz az igazi és mikor sajnos véget ér jövök rá, hogy elég sok pénzt és energiát pazaroltam bele, mondjuk ki utólag, a semmiért.

2021. szept. 11. 11:28
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
29%

Kíváncsi leszek a százalékomra, mert egy részére majd berág a szokásos frusztrált női gang, a másikra meg az incelek.

1, Jelenleg a párkapcsolati piac úgy működik, hogy egy nő akkor cseréli le a pasiját, amikor nem szégyelli. Bármilyen apróság miatt kidobhatnak átlagosabb pasikat és találhatnak mást. Fura látni, hogy a környezetemben mondjuk 100 kiló feletti csajok gondolnak egyet, kidobják azt a pasit, aki éveken át megbecsülte őket, majd 1-2 hét alatt találnak mást.

2, A csaj része szerintem valamelyeset jogos. Ha nem képes valaki néha összedobni egy hétvégi programot (vagy egyéb dolgot, amit a másik kér), akkor ne legyenek együtt. Fiatalon azért ez nem egy nagy dolog.

3, Azért rengeteg olyan program van, amihez nem kell sok pénz vagy csak a benzinre kell fizetni. Céges buli volt, szóval gondolom még nem is a legcsóróbb helyről beszélünk és ahogy mondod, te is költesz, szóval van miből...

4, Sok nőnek számít a pénz, de nem mindnek. Olyat kell választani, akinek nem számít és nincs ilyen gondod.

2021. szept. 11. 12:15
 12/31 anonim ***** válasza:
93%

De igen, jó nagy sóher vagy ha azt számolgatod mennyit költessz a párkapcsolatodra...

A kérdésről annyit, hogy az nem baj ha néha pihenni akar a férfi, ez természetes. De attól még ellehet menni ide oda, és nem, nem kerül minden sokba,és amellett ismert tudnak pihenni ha nincs még gyerek.

Az olyan pasinak aki csak dolgozik meg döglik, annak egy ugyanolyan nő való, aki otthon ülős, ez nem értem miért baj. Megértem ha egy mászkálós nő elhagyja a csávót emiatt,mert nem illenek össze.

Mi a férjemmel pihenni így szoktunk meg menni is, és minimálbérből élünk, szóval sok pénz nélkül ős lehet menni.

2021. szept. 11. 12:23
 13/31 anonim ***** válasza:
92%
A doglik kifejezesbol nekem az jon le, hogy az ev 365 napjan nem megy sehova. En sem vagyok oda a nonstop aktiv pihenesert, de bizony a normalis elethez hozzatartozik, hogy az ember kimozdul otthonrol. Ahogy az is, hogy normalis ruhaban jar, eszik es kulturara is kolt. Akinek csak a sporolok es veszek egy hazat 20 ev mulva az egyetlen dolog, ami lazba hozza, annak az embernek elete sincs. En a fizetesem reven megteremtem a elehetoseget magamnak, hogy minden szuksegletemet tudjam finanszirozni. Ha doglok, akkor sem a penzhiany miatt, hanem a pihenes miatt. Az ingyenes programokra sem mondtal semmit, olyankor mi akadalyoz meg, hogy megmozdulj? Ennel meg az is jobb, ha atmegyunk bogracsozni, vagy grillezni az ismerosokhoz.
2021. szept. 11. 12:52
 14/31 anonim ***** válasza:
92%

Ezt csak annak függvényében lehet megítélni, hogy a nő mennyi pénzt tesz ezekbe a programokba. Én elég jól keresek, a fizetésem harmadát elverem hülye programokra. Ez szinglin is így volt, párban is így van. Harmada a megélhetés és harmada megtakarítás.

Én kifizetem magamnak a kézműves sört, a fürdőbelépőt, elmegyek moziba, kifizetem a kondibérletet, ha tetszik ez egyeseknek, ha nem. Ha nem tart velem a párom, tulajdonképpen mit keres az életemben? Nézi, ahogy elmegyek dolgozni és nézi, ahogy utána elmegyek szórakozni vagy mi? Sokszor fizetek a párom helyett, de nem tudom két ember szórakozását finanszírozni folyamatosan, mert akkor nekem is le kell mondanom dolgokról. Szóval nem is tudom, ha már tanultam azért, hogy jó állásom legyen és a napom harmadát azzal töltöm, hogy jól keressek, akkor gondolom nem ciki a fizetésem harmadát arra költeni, hogy jól érezzem magam. Ehhez keresek partnert, aki ott van mellettem és hasonlóan gondolkodik. Aki erre nem vevő, ahhoz nem illek. Ez pedig nem tragédia, lehet keresni nyugodtan olyan embert, akinek az az álomprogram hétvégén, hogy sorozatot néztek.

De attól, hogy más szinten mozgok, nem leszek pénzéhes.

2021. szept. 11. 12:53
 15/31 anonim ***** válasza:
97%

Na bazz, sosem voltak ilyen igényeim, elég otthon ülős típus vagyok. Ennek ellenére nem találtam meg a megfelelő embert, és már nem is valószínű, hogy megfogom. 🤷‍♀️

47/N

2021. szept. 11. 12:54
 16/31 anonim ***** válasza:
33%

Én a saját példám írom le. 1,5 éve jöttünk össze (akkor még bőven tombolt a COVID). A lezárások miatt ha akartunk se tudtunk volna sok helyre menni, de nagyon jól éreztük magunkat.

Aztán most nyártól jött a nyitás... Oké, legyenek közös programok, menjünk el helyekre, de valamiért mindig csak a legfancybb budapesti helyek jöttek szóba. Minden 2. hétvégén átlagosan 50-100ezer ment el úgy, hogy 100%-ban én fizettem mindent. A nyaralásba 1 millióval adtam bele többet, mint ő. Az is "alap", hogy ezek mellett szálljak be a lakbérébe, mert ő a fizetését hónap végére teljesen elb.ssza javarészt felesleges dolgokra (értsd: 2ezer Ft se marad!).Én másik városban élek saját házban, mondtam neki, hogy költözzön hozzám, ha tényleg komolyan gondolja, de kifogás mindig volt. Ezek után mondta, hogy menjek én hozzá. Csak az nekem közel fél milla mínusz lenne havonta és a 150nm-es új házat egy használt, ~90nm-es, garázs nélküli, közel 100 éves budai lakásra kellene cserélni és napi 2x10 perc helyett, 2x80perc lenne a munkába járás (magyarul még havi 40órát is b.sszak el az életemből a fizun és házon kívül). Erre megkaptam, hogy anyagias és konformista vagyok (mert a fél életem nem akarom lehúzni a budin egy 1,5 éves kapcsolat miatt). Miközben ő az "álommunkahelyét" nem akarja otthagyni, de azért 2 hónap után még titokban beadja a jelentkezését egy másik helyre...

És a barátnői szerint is neki van igaza, mert nagyon illúzió romboló, ha egy férfi a "matekkal" (értsd: valósággal) jön. De az teljesen oké szerintük, ha valaki 3-4x magasabb színvonalon él, mint amit önállóan megtehetne, de ezért cserébe egy csöppet se adjon lejjebb az irreális álmaiból, ha a férfiért kellene egy kis áldozatot hozni. Bezzeg a férfi áldozza fel a biztost a semmire, "a szerelméért", a következményeket pedig oldja meg egyedül...

Sorry, hogy kicsit OFF lett, de fel vagyok húzva.

33F (és 26N)

2021. szept. 11. 13:31
 17/31 anonim ***** válasza:
97%
33-as. Ilyen az, ha valakinek a kiralylany kell. Mennyit tervezel meg invesztalni ebbe az egyoldalu kapcsolatba? Lehetsz nagyon okos, de meg azt se veszed eszre, hogy kihasznal egy csitri.
2021. szept. 11. 13:46
 18/31 anonim ***** válasza:
97%

Kérdező: te egy elkapott mondat alapján elkezdesz mindent belemagyarázni. A lány CSAK annyit mondott, hogy különböző az életvitelük, nem illenek össze, ezért szakít. Azt se tudod, milyen anyagi helyzetben van a pasija, vagy a nő milyen programokra vágyik. Azt se állította rajtad kívül senki, hogy a közös programok pénzhiány miatt maradnak el.

Minek kell mindent belemagyarázni?

#16: Ti másfél évig mi a xart csináltatok együtt?! Beszélgetni nem szokás felétek? Vagy ennyi idő szerinted kevés volt tisztázni, hogy van-e közös távlati terv? Nem tűnt fel, hogy nem a szomszédban lakik? Nem sikerült megismerni egymást minimálisan sem. Amúgy azóta az exed, ugye?

Ti igazából azt mutattátok be, hogy milyenek a mai férfiak.

2021. szept. 11. 13:55
 19/31 anonim ***** válasza:
97%
Miért? Hogy működnek? És miért a mai nők? Szerinted ki akarja minden idejét a négy fal között tölteni? Nagymamám sem csinálja, pedig nem "mai nő".
2021. szept. 11. 14:24
 20/31 anonim ***** válasza:
97%
"Tegnap egy céges rendezvényen a mosdó közelsége miatt akaratlanul is bele hallgattam két kolléganőm beszélgetésébe" Eddig olvastam, a szokásos kitaláció, a nagy mesélőnktől. Koolyan be ne vegyétek már, úgy írnak szituációkról, mintha a leggagyibb románát olvasnád lol.
2021. szept. 11. 14:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!