Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van értelme foytatni?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Jelenleg egy 17 éves lánnyal vagyok, (19F).

Villamosmérnöknek tanulok, a lány orvosira készül. Felbukkant az, hogy zavarja kicsit, hogy egy sokkal alacsonyabb presztízsű szakmát tanulok és még csak doktor sem leszek, mert, hogy nem hiába "az orvosok általában csak orvosokkal vannak együtt" és így nem hiszi, hogy hosszú idejű lenne a dolog.

Kicsit bánt az eset, lehet választhattam volna valóban valami jobb szakmát...de már ez van...

Ti mit gondoltok?

2021. szept. 10. 20:23
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Igen, én is így gondolom. Köszönöm a válaszaitok!

Én igazából azt sem bánnám, ha csak valami OKJ-t csinálna, persze örülök annak is, ha kitanul valami még komolyabb szakmát és imádja, de alapvetően nem ezzel foglalkozom.

2021. szept. 10. 21:20
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ez nem lesz hosszú kapcsolat.

Amúgy a csaj tudja, hogy a villamosmérnökök specializációi, az orvosi műszerek, atomerőművek, robotika többek között?

Csak úgy kérdezem...

2021. szept. 11. 04:38
 13/13 anonim ***** válasza:

Annyiban igaza van a lánynak, hogy az orvos többnyire, mondom többnyire orvos párt választ, mert ők értik meg egymást. Ha tényleg orvos lesz, kórházi akkor ott befigyelhetnek a túlórák, a milliomodik műszak, a hulla fáradság az, hogy kb alvás közben látjátok egymást.

De a legnagyobb baj, hogy degradálja a tanulmányaid.

Az olyanok nélkül mint te, az orvosok ma is kb kővel és vésővel vagy húznának fogat, és felforrósított késpengével forrasztanák be a sebeket, illetve sehol sem lennének a robot végtagok a végtagjukat vesztett embereknek.

És még lehetne sorolni.

Ne vegye el a kedved egy tanulmányaidtól egy hülye kis fruska. Már bocsánat.

2021. szept. 11. 10:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!