Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi értelme megvárakoztatni?
Mi értelme annak,hogy tudom hogy elérhető, tudom hogy simán vissza tudna írni, mégis csak kis idő múltán válaszol? Miért jó az neki, hogy így tökre vontatott lesz a beszélgetés és nem is élvezem? Mit tegyek, szóljak neki vagy ne írjak vissza?
18/l
Ha ez egy olyan pasi, akivel alakulna valami, akkor hidd el direkt van és profi módon tudatos, e téren dörzsölt srácról beszélünk. Undorító, hányingerkeltő, gusztustalan, gyomorforgató szokás. De ha kipakolja eléd a fél életét és állandóan rajtad csüng, nagyon hamar megunnád és offolnád. Hogy miért? Logikát ne keress, Ti nők a nagy számok törvénye alapján egyszerűen ilyenek vagytok. Talán azért, mert elvész az izgalmi faktor, nem lesz már érdekes számodra, ezt tudom elképzelni.
Pont az a célja, hogy ne érezd azt, hogy már zsákban van és bármikor megkaphatod, mert onnantól kezdve félő, hogy úgy játszol vele, ahogy nem szégyelled. Minden srác ilyenkor önmagát szeretné megóvni (egy újabb?) csalódástól ezzel a begyakorolt forgatókönyvvel.
Hulladék ez a mai tizenéves korosztály az ilyen alattomos, sunyi, gerinctelen húzásaival. De sajnos ezt megköszönheti egymásnak mindkét nem.
24F
#1 vagyok.
Valamilyen szinten hasonló nálam a sztori így, hogy kicsit kifejtetted.
Nálam is mindig a srác kezdeményez, de akármit írok 1-2 szavas válaszokkal leráz, mintha nem érdekelné mit írok, mégis mindig rámír. És szerintem ugyanúgy bejövök neki, mert múltkor voltunk házibuliban, ahol folyton kettesben akart velem lenni, mindig átkarolt, stb...
És ezt így én se tudom mire vélni :D (a te esetedet sem). De mindenképp kérdezz rá egyszer.
5os, ezek azért elég erős szavak.. én csak annyit mondanék hogy köcsögség az ilyesmi. Ne általánosíts kérlek, és ne gondod azt hogy a lányokkal kapcsolatban minden olyan logikátlan. Csak hogy tudd, a fiúkon se valami egyszerű kiigazodni
Továbbá, ha kipakolja a fél életét előttem es rajtam csüng.. a srác személyiségén fog eldőlni hogy ez pozitív vagy negatív számomra. Ha tetszik a srác akkor nyilván pozitivan veszem
Összeségében elég elkeserítő amit írtál, bár biztosan van benne igazság. Köszi a választ
6os, hát pont hogy fordítva. Én vagyok az aki sztorizgatna meg minden, de ő az aki rövid válaszokat ad és szűkszavú xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!