Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi értelme megvárakoztatni?
Mi értelme annak,hogy tudom hogy elérhető, tudom hogy simán vissza tudna írni, mégis csak kis idő múltán válaszol? Miért jó az neki, hogy így tökre vontatott lesz a beszélgetés és nem is élvezem? Mit tegyek, szóljak neki vagy ne írjak vissza?
18/l
5-ös vagyok!
Lehet lepontozni a rosszindulatért, de úgy látom fáj az igazság-szelet. Elég szánalmas magatartás, hogy vastagon metszi egymást ez a pszicho-meccselős illetve a szingli vagyok, sajnáljon mindenki halmaz. Emellett ugyanezek az emberek ábrándoznak a megnyugtató hazugságok rózsaszín porfelhőjében, pedig a kiábrándító valóság az, hogy elüldözik maguktól a nagy kavarásukkal azokat az ellenkező neműeket, akik amúgy összejönnének vele. Saját farkába harapó kígyó..
Úgyhogy kérdező: Állítsd választás elé a fickót, vagy ez vagy az, hidd el akkor lépni fog: vagy játsszon nyitott lapokkal, hogy ez és ez a szándékom, vagy akkor ültesd fel a vonatra és integess neki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!