Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi értelme megvárakoztatni?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi értelme megvárakoztatni?

Figyelt kérdés

Mi értelme annak,hogy tudom hogy elérhető, tudom hogy simán vissza tudna írni, mégis csak kis idő múltán válaszol? Miért jó az neki, hogy így tökre vontatott lesz a beszélgetés és nem is élvezem? Mit tegyek, szóljak neki vagy ne írjak vissza?

18/l

2020. nov. 15. 10:12
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
30%
De miért vagytok oda ilyenért? Mindenki hajtogatja hogy őszinteség meg minden, és nagyon nem ez megy... Aki kutyába néz titeket az kell, De hát oké, ti tudjátok
2020. nov. 30. 15:41
 12/14 anonim válasza:
Játszmázik. Húzza az agyad, hogy te fuss utána. Szánalmas. Nálam az ilyen egyből kuka.
2020. dec. 1. 16:09
 13/14 anonim ***** válasza:
Kuka
2020. dec. 1. 16:56
 14/14 anonim ***** válasza:
54%

5-ös vagyok!

Lehet lepontozni a rosszindulatért, de úgy látom fáj az igazság-szelet. Elég szánalmas magatartás, hogy vastagon metszi egymást ez a pszicho-meccselős illetve a szingli vagyok, sajnáljon mindenki halmaz. Emellett ugyanezek az emberek ábrándoznak a megnyugtató hazugságok rózsaszín porfelhőjében, pedig a kiábrándító valóság az, hogy elüldözik maguktól a nagy kavarásukkal azokat az ellenkező neműeket, akik amúgy összejönnének vele. Saját farkába harapó kígyó..

Úgyhogy kérdező: Állítsd választás elé a fickót, vagy ez vagy az, hidd el akkor lépni fog: vagy játsszon nyitott lapokkal, hogy ez és ez a szándékom, vagy akkor ültesd fel a vonatra és integess neki!

2020. dec. 1. 20:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!