Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Snapchatről felvilágosítanátok...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Snapchatről felvilágosítanátok kérlek? Mi az értelme? Milyen tevékenységeket lehet benne végrehajtani? Mire érdemes figyelni? Egyáltalán mi haszna van? Mire jó?

Figyelt kérdés

Állandóan feldobálja a Play Áruházam ilyen ajánlott alkalmazásoknak. És gondoltam így éjszaka unalmamban na jól van akkor nézzük. De totál kínai nekem az egész. Kérlek valaki feltudna világosítani és adna nekem egy gyors talpalót hogyan tudnám elindítani a Snapchat " karrierem "? :D

Légyszi rendes és értelmes válaszokkal tiszteljetek meg. Köszi

2020. nov. 25. 02:49
 1/8 anonim ***** válasza:
16%
Olyan mint titkok, csak ősrégi...
2020. nov. 25. 04:30
 2/8 anonim ***** válasza:
91%

Csupán kiváncsiságból:

Ha ezt kérded: "Mire jó?", akkor ezt hogyan kell érteni: "hogyan tudnám elindítani a Snapchat " karrierem "?"

A Snapchat arra jó, hogy azok is karriert tudnak csinálni, akik nem tudják, mire jó az alkalmazás.

2020. nov. 25. 05:58
 3/8 anonim ***** válasza:
94%
Amit én tudok: lehet rajta beszélgetni, a toxic barátnőm ezen szokta nézegetni h merre jár a pasija és hogy egy csomó tinilánynak konfliktust okoz, hogy "KüLdÖtT sNaPeT dE nEm VáLaSzOl" 😉
2020. nov. 25. 06:30
 4/8 anonim ***** válasza:
93%

Megpróbálom röviden összefoglalni a lényeget

Legfőképp arra jó, hogy másoknak streaket küldj (olyan kép, amit maximum 2-szer tudsz megnézni, aztán eltűnik), és ha valakivel "streakelsz" (azaz minden nap mindketten küldtök egymásnak streaket), akkor 3 nap után elkezd gyűlni a "tűz". Minden küldött és fogadott streak után kapsz pontokat. Ezen kívül még sima üzenetezésre is használható, és ez amiatt más, mint mondjuk egy messenger vagy egy insta beszélgetés, mert alapból eltűnnek az üzenetek egy idő után, ha nem rögzíted őket

Én 2016-ban töltöttem le a filterek miatt, de csak egy éve használom streakelésre, egészen addig nem is jöttem rá, mi hogy működik (eleinte nem is nagyon érdekelt). Szerintem próbáld ki, elmagyarázva bonyolult

2020. nov. 25. 09:28
 5/8 anonim ***** válasza:
92%
Amúgy az elején elírtam, snapeket küldesz, a folyamat neve a streakelés (#4)
2020. nov. 25. 09:29
 6/8 anonim ***** válasza:
92%

Akkor egy kis gyorstalpaló...

Szóval hasonlóan a facebookhoz itt is tudsz barátokat felvenni. Nekik küldhetz ,,snapet", ami annyit tesz, hogy az alkalmazásban lévő kamerával lősz egy képet vagy videót és elküldöd nekik, mint egy üzenetet. Lehet írni is az emberkéknek, külön-külön vagy csoportban, illetve a saját fotótáradból már meglévő fotót, videót küldeni. Küldhetsz habgfájlt is, de mindezt csupán a ,,chat" ablakon. Amikor megnyitod az alkalmazást alapból a kamerát dobja fel. Ettől eggyel balra van a ,,chat" kettővel balra pedig a ,,map", ahol a bitmojival rendelkező, tartózkodási helyüket megosztó embereket láthatod. Mi a bitmoji? Van egy külön app ehhez, ami a snapchattel össze van kötve. Külön avatárt készíthetsz benne a saját képmásodra formálva azt.

Biztos hallottad már azt a szót, hogy ,,streak" ha nem, akkor elmagyarázom. Ugye az appal készített fotókat, videókat elküldöd embereknek. Ha minden nap küldesz nekik ilyen formában valamit, akkor három nap után megjelenik a nevük mellett egy tűz emoji, mellette egy hármassal. Ha elfelejtesz ilyet küldeni, akkor ez eltűnik.

Plusz infók:

- ha képernyőfotót csinálsz a beszélgetésről, azt kijelzik mindenkinek a csevegésben

- ha az elküldött snapképről/videóról csinálsz, szintén

- lehet látni mikor nyitotta meg valaki az üzenetedet

Azt hiszem ennyi. Szólj ha valami nem világos, vagy érdekel még valami. :)

2020. nov. 25. 09:35
 7/8 anonim ***** válasza:
90%

Én azért szeretem, mert szinte mindenki másfajta snapet küld, (kivéve aki nem xd), és mindenki azt mutat meg amit akar. Gondolok most hogy random memet kivágnak és berakják, küldenek zenét, elküldik milyen filmet néznek \ hol vannak \ mit sütnek stb. Élethelyzetek, ki mit csinál, hogy bírja a "karantent", ilyesmi. És barátokkal ez tökre buli, valaki olyat küld mintha vlogolna meg sztorizik. Én ezért szeretem. Amúgymeg ha nincs értelmes tartalom akkor nincs miért csinalni. De ha csak magad miatt használod akkor a filterek eleg jok, meg van egy csomo

18/l

2020. nov. 25. 13:15
 8/8 anonim ***** válasza:
91%

#7es vagyok, az még lemaradt hogy szerintem olyan mintha más oldalról ismernél meg másokat. Képek útján. (Már ha tartalmas snapeket küld, nem csak egy fekete plafont xdd)

Pl volt olyan is akikkel snapelunk, de nem nagyon beszélünk, mégis snapek miatt egyre többet tudunk meg egymásról. A snapek es videok is infok a masik szamara

2020. nov. 25. 13:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!