Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm úgy viselkedik mint egy hercegnő, hogyan lehet ezt kibírni hosszútávon? Megváltozhat majd?
Eddigi életében kb mindent megcsináltak helyette és tőlem is ezt várja el. Parancsolgat és lecs . sz ha vmit nem úgy csinálok ahogy neki tetszik. Sokat ugráltat és ha nem csinálom elég gyorsan amit mond annak mindig megvan a következménye. Ha vmi elromlik, kiömlik a tej, stb, akkor volt már olyan h ott vár h menjek megcsinálni, akár 15 percen keresztül is, de hozzá nem nyúlt.
Az ilyen alap udvarias gesztusokat nem értékeli, hanem elvárja. Kinyitom neki az ajtót, viszem ide-oda kocsival, stb. Jó ez mondjuk nem okoz nagy gondot, csak rossz h egy "köszönöm" nem hangzik el, annyira természetes neki
Házimunkához, főzéshez nem nyúl, közölte h vagy takarítót hívunk vagy én fogok takarítani. Pénzünk lenne rá de mivel nem szeretném h egy idegen a cuccaim között turkáljon, inkább én takarítok, kaját meg rendelünk, kezdek belejönni a főzésbe, összességében amúgy jót tett nekem ez a helyzet mert sokkal háziasabb lettem (koleszban éltem évekig, se a rend se a főzés nem érdekelt különösebben) de azért hosszú távon sztem fárasztó így.
Van aki ilyen típusú nőre vágyik..
ha te nem, azzal semmi gond, meg kell beszélni, ha nem juttok dűlőre akkor ez van, mindenki kereshet magának valót..
bár érdekelne hogy mennyi idős, ha fiatal lányról van szó arra aztán várhatsz hogy háziasszony legyen” mert nem lesz... idősebb korosztályból már talán kifogsz olyant aki képes háztartást vezetni, de többség nem, ezért nem kell rá haragudni mert fiatal... sokat kell még tanulnia.. vagy megtanítod neki, ha annyira kötődsz hozzá hogy számodra ő kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!