Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan párkapcsolat hosszútávon, amiben nincs hiányérzet?
Ahol testileg és lelkileg is pont azt adja a másik, amit senki más nem tudna megadni és ezért az ember nem vágyik másra.
Állandóan szerelmes vagyok, csak épp soha nem a páromba. Nem véletlenül múlt el iránta a szerelmem, pedig sok évig kitartott, végül sikerült neki kiölnie belőlem. De most meg már szinte menekülnöm kell mindenhonnan, ahol számomra vonzó férfiak vannak, mert 3 év alatt már a második pasiba szeretek bele és ez így, hogy férjnél vagyok, egyre gázabb. Régen észre se vettem másokat, szóval tudom, hogy nem alapból vagyok ilyen csapodár, de jelenleg ez a helyzet és ennél azért az is sokkal jobb lenne, ha nem tetszene senki.

Erre az a valaszom, hogy van aki el akar kotelezodni van aki nem.
Te nem akarsz.
Ezt biztos tudod huzni honapokig, evekig meg, de tudsz elni egy allando ellenallasban?

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!