Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm úgy viselkedik mint egy hercegnő, hogyan lehet ezt kibírni hosszútávon? Megváltozhat majd?
Eddigi életében kb mindent megcsináltak helyette és tőlem is ezt várja el. Parancsolgat és lecs . sz ha vmit nem úgy csinálok ahogy neki tetszik. Sokat ugráltat és ha nem csinálom elég gyorsan amit mond annak mindig megvan a következménye. Ha vmi elromlik, kiömlik a tej, stb, akkor volt már olyan h ott vár h menjek megcsinálni, akár 15 percen keresztül is, de hozzá nem nyúlt.
Az ilyen alap udvarias gesztusokat nem értékeli, hanem elvárja. Kinyitom neki az ajtót, viszem ide-oda kocsival, stb. Jó ez mondjuk nem okoz nagy gondot, csak rossz h egy "köszönöm" nem hangzik el, annyira természetes neki
Házimunkához, főzéshez nem nyúl, közölte h vagy takarítót hívunk vagy én fogok takarítani. Pénzünk lenne rá de mivel nem szeretném h egy idegen a cuccaim között turkáljon, inkább én takarítok, kaját meg rendelünk, kezdek belejönni a főzésbe, összességében amúgy jót tett nekem ez a helyzet mert sokkal háziasabb lettem (koleszban éltem évekig, se a rend se a főzés nem érdekelt különösebben) de azért hosszú távon sztem fárasztó így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!