Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátnőm úgy viselkedik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm úgy viselkedik mint egy hercegnő, hogyan lehet ezt kibírni hosszútávon? Megváltozhat majd?

Figyelt kérdés

Eddigi életében kb mindent megcsináltak helyette és tőlem is ezt várja el. Parancsolgat és lecs . sz ha vmit nem úgy csinálok ahogy neki tetszik. Sokat ugráltat és ha nem csinálom elég gyorsan amit mond annak mindig megvan a következménye. Ha vmi elromlik, kiömlik a tej, stb, akkor volt már olyan h ott vár h menjek megcsinálni, akár 15 percen keresztül is, de hozzá nem nyúlt.

Az ilyen alap udvarias gesztusokat nem értékeli, hanem elvárja. Kinyitom neki az ajtót, viszem ide-oda kocsival, stb. Jó ez mondjuk nem okoz nagy gondot, csak rossz h egy "köszönöm" nem hangzik el, annyira természetes neki

Házimunkához, főzéshez nem nyúl, közölte h vagy takarítót hívunk vagy én fogok takarítani. Pénzünk lenne rá de mivel nem szeretném h egy idegen a cuccaim között turkáljon, inkább én takarítok, kaját meg rendelünk, kezdek belejönni a főzésbe, összességében amúgy jót tett nekem ez a helyzet mert sokkal háziasabb lettem (koleszban éltem évekig, se a rend se a főzés nem érdekelt különösebben) de azért hosszú távon sztem fárasztó így.

2021. szept. 9. 10:26
1 2 3
 1/22 anonim válasza:
99%
Ne haragudj, de jó ekkora csicskának lenni?
2021. szept. 9. 10:31
 2/22 anonim ***** válasza:
98%
Lehet ám szakítani is...
2021. szept. 9. 10:32
 3/22 anonim ***** válasza:
99%
Ezt a nőt minek erőlteted....? Punája legalább aranyból van?
2021. szept. 9. 10:33
 4/22 anonim ***** válasza:
100%
Jól teszi, ha talál hozzá egy ilyen balekot. Itt veled van a baj, te választottad. Arról ne is álmodj, hogy megváltozik. Nem hülye, ez sokkal kényelmesebb.
2021. szept. 9. 10:37
 5/22 anonim ***** válasza:
100%
Csicska vagy 🤷🏼‍♂️
2021. szept. 9. 10:38
 6/22 anonim ***** válasza:
100%
Mert eddig egesz eletben ilyen idiotak vettek korul, akik azt lestek, hogy nyaljak ki a segget. a te kedvedert biztos nem fog megvaltozni, mert te mar becsicskultal. minel hamarabbi szakitast javaslok.
2021. szept. 9. 10:41
 7/22 anonim ***** válasza:
98%
Erősen túl van árazva az az ivarszerv.
2021. szept. 9. 10:41
 8/22 anonim ***** válasza:
57%
Végre egy okos nő.
2021. szept. 9. 10:44
 9/22 anonim ***** válasza:
78%
Nekem életemben nem volt még normális hosszú távú kapcsolatom, de a büdös életben nem lennék ekkora papucs. Hercegnő...az. Várja, hogy feltöröljék helyette a tejet. "Kiscsillag, ott találod a felmosót! Hajrá!. Meg nem takarít, meg semmit nem csinál, sebaj, ott az ajtó, majd kívülről zárd be!
2021. szept. 9. 11:22
 10/22 anonim ***** válasza:
96%
miert is vagy vele? kitalalom, jo csaj.. es akkor meg ti szidjatok a noket, hogy csak a bunko alfahimekre buknak..
2021. szept. 9. 11:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!