Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy lehet elviselni a társas...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet elviselni a társas magányt, szex, intimitás nélküli életet?

Figyelt kérdés
2021. szept. 8. 18:56
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
20%
Miért nem tartasz szeretőt?
2021. szept. 18. 12:46
 12/21 A kérdező kommentje:
Mert nincs szükségem olyanra, aki pár alkalom után eldob.
2021. szept. 18. 13:06
 13/21 anonim ***** válasza:
#12:Miért nem lépsz ki a kapcsolatból? Mi tart benne?
2021. szept. 18. 16:55
 14/21 A kérdező kommentje:
Mondjuk az elmúlt 25 év.
2021. szept. 18. 17:13
 15/21 anonim ***** válasza:
#14: Értem, hát, nem egyszerű. Egy ciőben járunk, bár nálunk csak 20 év és nem társas magány, hanem egy '20 éves, egyébként jól funkcionáló, de már 2 éve szex nélküli házasság'. Nekem is volt mit 'megoldanom'. ( 7 és 13 vagyok)
2021. szept. 18. 17:20
 16/21 A kérdező kommentje:
Nehezen változtatok, van amiben jól együtt működünk. A legjobb egy állandó partner lenne, akivel néha találkozunk.
2021. szept. 18. 17:53
 17/21 anonim ***** válasza:
#16: Azt hiszem, nem csak a helyzetünk azonos, hanem a gondolataink iránya is erősen hasonló:( Sokáig nyűglődtem, majd kerestem egy állandó szeretőt. Hetente találkozunk pár órára, elbújva, hogy ne lássanak együtt minket és két találka között telefon, sms, email. Olyan barátság extrákkal, mert valóban jól el tudunk beszélgetni is, az ágyban pedig mindketten azt adjuk/kapjuk, ami otthon hiányzik. Nem vagyok büszke a megoldásra, de jobb a helyzetem, mint ez előtt a kapcsolat előtt volt, és az én esetemben a válás nem is jöhet szóba. Szóval abból főzük, ami van...
2021. szept. 18. 18:00
 18/21 anonim ***** válasza:
23%

17. Nem bántásként mondom, de nőként nem nagy szám bármilyen megoldást találni! Próbálnád meg férfi oldalról, 40 plusszos házas emberként. Maximum a prostik állnan szóba veled, természetesen pénzért. Én több évig próbálkoztam szó szerint minden fronton szeretőt találni, nulla sikerrel.

Nagyon kíváncsi voltam az okokra, és egy random generált full átlag női fotóval regisztráltam a viszonyra, meg pár hasonló oldalra. Egy év telt el, kb. 3000 levelet kaptam, de még a mai napon is. Nem, egyáltalán nem csak a proli, ronda, nulla férfiak, ugyanis rengeteg közöttük a jól szituált férfi is

Ezek után már megértettem, felfogtam hogy egy nőre konkrétan több száz pasi hajt. Akit egy nő kiválaszt, az a világ legszerencsésebb embere! Tulajdonképpen belekerülünk egy kalapba, ahol a nők kimazsolázzák a legjobbakat.

Nálunk otthon évek óta nincs szex, szeretőzés kilőve mert senki sem választ, marad a havi egy prosti. Jobb mint a semmi, bár igazából ez is sz*r. Elválni nem fogok, mivel otthon nincs erőszak, kiabálás. A gyerek még kicsi. Új kapcsolatot nem szeretnék, napi szinten mennek tönkre kapcsolatok a tágabb környezetemben. 40 feletti nőknek a szex csak púp a hátukon. Ideig-óráig talán megy a dolog, de utána tutira jönne a szex megvonás, vagy hogy bedobják az unalmasat.

2021. szept. 18. 23:43
 19/21 anonim ***** válasza:
#18: Igazad van, én is azt tapasztaltam, amit Te írsz, de hát tehetek én róla , hogy nőnek születtem? Komolyan: én is regeltem egy portálra és szeretőt kerestem. Több, mint 600 levelet kaptam kb 2 hét alatt, egyszerűen belefulladtam. És itt jött a dolog nehézsége, kiszelektáltam a leveleket: dobtam a színvonal alattiakat, a 'fiam lehetne' eseteket, a 'minden nap szexelek, Te jó leszel keddre' típusokat, meg azokat, akik nem voltak az eseteim. Hidd el, ezek után nem sok maradt... Hónapokig nézelődtem, cseteltem, beszélgettem: kb 2 hónapja találtam meg azt a férfit, akivel úgy tűnik, egymást kerestük. És hozzá tartozik az igazsághoz, hogy ő a második, az elsővel lyukra futottam, piszkosul palira vett. Szóval hidd el, női oldalról sem olyan egyszerű ez... Legfeljebb másként melós.:) Sok sikert neked!
2021. szept. 19. 16:48
 20/21 anonim ***** válasza:
51%

Értem! Viszont te válogathatsz, én meg max csak várhatok.

Az önbecsülésemet sérti, amikor igazi lúzer, 10iq-s csordába raknak, majd a leveleim elvesznek ebben a posványban. Diplomás, jól szituált, vezető beosztású férfi vagyok, olyan, aki még kapott nevelést anno. Meg van az összes fogam, a bmi indexem tökéletes, művelt vagyok, képzett, remek barát, társ. Nem az átbaszarintós fajta, lehet adni a szavamra. Egzisztenciálisan stabil, nem ingyenszexet keresek, nem egy nő lehúzása a cél. Igen, nagyon ritka darab vagyok a világba.

Ezek után én puncsoljak, alázkodjak meg? Nem nagyképűség amiket írtam, vannak hibáim is, viszont unalmas az a fajta felszínesség, ami mentén az események történnek!

2021. szept. 20. 08:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!