Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nagyon depresszív időszakon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon depresszív időszakon megyek keresztül, és úgy érzem, a párom nem támogat. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
A depresszió okait nem részletezném, de nagyvonalakban főként a covid miatt közeli csaladtagok halaleseteit, kisebb nagyobb gondokat kell vegignezni, megoldani. Próbálom magam osszeszedni, de a belső motivációm mára alábbhagyott, mert egymás után jönnek a gondok, konkrétan lelegzetvetelnyi időm nincs, máris jön a következő probléma... Eleinte támogatott a párom (3 éve vagyunk együtt, de még nem lakunk együtt), de mára teljesen feladta, ő is folyton csak vitázik velem, a rossz kedvem miatt cseszeget, ma pedig a fejemhez vágta azt is, hogy mostanában nem olyan minőségi köztünk a szex, illetve hogy alig van köztünk intim együttlét (a lelki állapotom miatt bevallom, nem sok kedvem van szexhez)... Nem nagyon van energiam meg vitába is bonyolodni vele, de egyszerűen nem tudom mitévő legyek. Bánt a dolog, mert neki sem lehet egyszerű így velem lenni, de úgy érzem, most a legkevésbé sincs türelmem még őt is arról győzködni, hogy minden rendben. Ugyanis nincs minden rendben körülöttem. Ő volt a mentsvaram, a nyugalmam, mindig ha vele vagyok, úgy érzem minden probléma megszunik.. De most további probléma született ebből az egészből, és tehetetlennek érzem magam.. Mit tehetnék, hogy az életem legalább ezen része ne legyen romokban?

2021. ápr. 11. 20:09
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
92%
En az ilyenbol kiszalltam. Ha nem eltek egyutt es ennyire tud a bajban lenni a masikkal, milyen lesz majd csaladdal? Aztan egyedul alltam talpra. Legalabb egy ilyen nem huzott vissza.
2021. ápr. 11. 20:12
 2/26 anonim ***** válasza:
84%

Szia!:) Lehet nem lenne rossz ötlet, felresened egy szakembert!:)

Esetleg ha vannak közeli barátaid, akikben megbízol, nem egy rossz dolog, ha beszélgetsz velük a problémáidról. A lelkednek mindenképp jót fog tenni, ha valakivel ki tudod beszélni! De a legjobb egy szakember lenne:))

2021. ápr. 11. 20:13
 3/26 anonim ***** válasza:
83%

Szerencsés lány! Ilyenkor látszik meg ki a valódi társ. Sajnos nagyon sok nő akkor szembesül azzal, hogy amikor teljes embert kíván egy helyzet, akkor nincs mellette senki, amikor már szült neki gyereket.

A párod EQ-ja alacsony ahhoz, hogy ilyen krízist kezelni tudjon. A megoldás pedig az, hogy elgondolkodsz mennyire lesz így boldog jövőtök, ahol már tudod, hogy ennyire számíthatsz rá a későbbiekben.

2021. ápr. 11. 20:19
 4/26 anonim ***** válasza:
0%
3-ad. Szerintem IQ-ra gondolsz.:DD Az EQ az más. Producer világban, magasabb mélyebb frekvenciákon dolgoznak vele😃😃
2021. ápr. 11. 20:22
 5/26 anonim ***** válasza:
75%
Ha valóban deprsszív időszakban vagy akkor ha valaki támogatna, akkor sem vennéd észre hogy támogat.
2021. ápr. 11. 20:24
 6/26 anonim ***** válasza:
100%

#4: én erre gondoltam:

[link]

2021. ápr. 11. 20:32
 7/26 anonim ***** válasza:
73%
6.os Akkor elnézést kérek!:))
2021. ápr. 11. 20:40
 8/26 anonim ***** válasza:
91%
Téged traumák éltek, rosszul vagy, és neki az a legfőbb gondja, hogy már nem olyan jó a szex... Jaj. Exem is ilyen volt. EXEM.
2021. ápr. 11. 20:45
 9/26 anonim ***** válasza:
78%
Depresszív időszakban vagy, sok problémával. Ennek a megoldása az lenne, hogy szépen sorban elkezded megoldani a problémáidat, már amit meg tudsz. A párod jelenleg plusz feszültségforrás, amit ki kell iktatnod, tehát szakítani vele.
2021. ápr. 11. 20:52
 10/26 anonim ***** válasza:
79%
Sajnos ilyen helyzetekben mutatkozik meg, hogy jó ember mellett vagy-e vagy sem. Te sajnos nem.:/
2021. ápr. 11. 21:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!