Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon azért nem érdekel, mert depresszív állapotban vagyok, vagy amúgy se izgatna?
Figyelt kérdés
Egy ideje mélyponton vagyok, van egy lány, aki rám van akadva, de én nem nagyon érzek iránta semmit. Pedig szép lány nagyon, de valahogy nem tud felizgatni. Mostanában mondjuk senki nem hoz lázba, szval nemtom. Korábban amikor feldobott periódusban voltam, jóval kevésbé csinos lányokkal is simán lefeküdtem és még élveztem is.2020. jún. 22. 23:59
1/2 anonim válasza:
Ha csak az számít, hogy a lány mennyire szép/csinos, és a korábbi állapotodhoz képest ennyi a változás, akkor valószínűnek tartom. De lehet épp amiatt nem indít be annyira, mert rád van akadva, engem mindig jobban vonzanak azok, akik nehezebben kaphatók.
20/l
2/2 anonim válasza:
Van egy lány, akin nem vagy túl? Miatta van a mélypont?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!