Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok ti hogyan reagálnátok ha rájönnétek, hogy a barátotok facebookon a kapcsolati állapototokat, mi szeirnt együtt vagytok elrejtené bizonyos nő ismerősei elől?
Figyelt kérdés
Tehát csinált egy listát, hogy ismerősök láthatják h kapcsolatban vagytok, kivéve: és ott volt felsorolva pár csaj. Kérdőre vontam, de azt mondaj nem tud erről. Ez kamu. Sosem fogja megmondani az igazat. Ti mit tennétek? Ez nagyon bántó számomra.2021. szept. 8. 16:47
21/23 anonim válasza:
És szerintem itt a lényeg abból, amit kérdezel:
"..Nem is értem ezeket miért csinálja.."
(2021.szept.8.19:11)
Ha jól csinálod, rájöhetsz!
Ha szakítanál, azzal mit tudnál meg kettőtökről?
Kb.semmit...!
22/23 anonim válasza:
Szerintem meg pont jó, hogy kiírtad ide ezt a kérdést!
Ebből látszik, hogy NEM egy meggondolatlan, NEM hirtelen döntő "fajta" ember vagy, jól csinálod!
23/23 anonim válasza:
Végül hogy döntöttél..?
(Eldobtad az 5 évet,
vagy sikerült szintet lépnetek ketten együtt..?)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!