Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Csajok ti hogyan reagálnátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok ti hogyan reagálnátok ha rájönnétek, hogy a barátotok facebookon a kapcsolati állapototokat, mi szeirnt együtt vagytok elrejtené bizonyos nő ismerősei elől?

Figyelt kérdés
Tehát csinált egy listát, hogy ismerősök láthatják h kapcsolatban vagytok, kivéve: és ott volt felsorolva pár csaj. Kérdőre vontam, de azt mondaj nem tud erről. Ez kamu. Sosem fogja megmondani az igazat. Ti mit tennétek? Ez nagyon bántó számomra.

2021. szept. 8. 16:47
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

És szerintem itt a lényeg abból, amit kérdezel:

"..Nem is értem ezeket miért csinálja.."

(2021.szept.8.19:11)

Ha jól csinálod, rájöhetsz!

Ha szakítanál, azzal mit tudnál meg kettőtökről?

Kb.semmit...!

2023. jan. 3. 18:16
 22/23 anonim ***** válasza:

Szerintem meg pont jó, hogy kiírtad ide ezt a kérdést!

Ebből látszik, hogy NEM egy meggondolatlan, NEM hirtelen döntő "fajta" ember vagy, jól csinálod!

2023. jan. 3. 18:18
 23/23 anonim ***** válasza:

Végül hogy döntöttél..?

(Eldobtad az 5 évet,

vagy sikerült szintet lépnetek ketten együtt..?)

2023. jan. 3. 18:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!