Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Csajok ti hogyan reagálnátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok ti hogyan reagálnátok ha rájönnétek, hogy a barátotok facebookon a kapcsolati állapototokat, mi szeirnt együtt vagytok elrejtené bizonyos nő ismerősei elől?

Figyelt kérdés
Tehát csinált egy listát, hogy ismerősök láthatják h kapcsolatban vagytok, kivéve: és ott volt felsorolva pár csaj. Kérdőre vontam, de azt mondaj nem tud erről. Ez kamu. Sosem fogja megmondani az igazat. Ti mit tennétek? Ez nagyon bántó számomra.

2021. szept. 8. 16:47
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
8%
Bocsass meg, honnan tudnam?! Ilyen szinten kemkedek utana? Akkor meg is erdemelnem.
2021. szept. 8. 18:54
 12/23 A kérdező kommentje:
Igazából azóta a telefonján találtam más nőkről is képeket. Ugyanazokról akik elől lerejtett. Én kérdőre vontam, de biztosra állította, hogy véletlenül mentette le, őt ezek nem érdeklik, a kapcsolatnál sem ő állította ezeket be. Ki hiszi ezt el... 5 éve vagyunk együtt, hát ez van. Csak közben mindent megad itthon, nagyon igyekszik, kényeztet folyamatosan, mintapasinak tűnik, ezért is sokkolt le ez a dolog. Nem is értem ezeket miért csinálja, mindig bíztam benne. Köszönöm az eddigi válaszokat, most már tisztábban látok.
2021. szept. 8. 19:11
 13/23 anonim ***** válasza:
79%

10

húha valaki félti a kis valagát, hogy kikúrják :DDD

nőj fel, sz*rházi, nem rabolhatod mindenkinek az életét.

2021. szept. 8. 19:24
 14/23 anonim ***** válasza:
93%

nekünk is volt egy hasonló szitunk. én úgy vettem észre, hogy mikor kirakott egy közös képet, akkor a láthatóságnál kis fogaskerék volt, ami ugye azt jelenti, hogy speckó beállítás van és nem láthatja az összes ismerőse. rákérdeztem és megmutatta, hogy el van rejtve kb 10-15 ember elől (vegyesen fiúk-lányok).

Utána viszont megmutatta, hogy nem csak a közös képet, hanem MINDEN posztját elrejti előlük, kezdve a sima zene kirakástól kezdve a haveros képekig, mindent. Egyszerűen megindokolta : a legtöbbjük kollégája, akikkel annyira nincs jó viszonyban és bejelölték őt, ő viszont nem szeretné ha látnák a privát dolgait. Viszont ha nem jelöli vissza őket akkor hiszti lesz, így így oldotta meg.

Én ezt elfogadtam és azért nem aggódtam, mert mint mondtam voltak benne fiúk is, és tényleg minden posztját elrejtette előlük. Ez már több éve volt, azóta váltott munkahelyet, letörölte ezeket az embereket és mostmár a posztjai (és semmi más) sincs elrejtve senki elől.

A te eseted azért jóval másabb, főleg hogy csak lányok, meg vannak képek stb... én itt is számonkérném és ha nem tudna előállni ésszerű magyarázattal, akkor viszlát.

23L , 4 éves kapcsolat

2021. szept. 8. 19:31
 15/23 anonim ***** válasza:
92%

Legalább tudna hazudni.

'Nem tudok erről."

Szánalom.

Instant szakítás.

2021. szept. 19. 08:37
 16/23 anonim ***** válasza:
18%

Ez már itt a gondolatrendőrség.

De a telefonrendőrség az már megvalósult, azt látom.

Hát, ezek szomorú dolgok. Valakit a hú, de megkefélném gondolatért büntetni.

Miközben minden nőnek van ezer kis titka. Őket is mind ki kéne rúgni.

2021. szept. 19. 09:27
 17/23 anonim válasza:
83%

Hagyd ott a rákba. Ha már elmúlt 21, akkor nem fog megváltozni. Van ez a női agymenés, hogy "nem baj, ha rossz, majd mellettem megváltozik."

I L Y E N N E M L É T E Z I K.

Értem? Keress egy hozzád valót, megérdemled a boldogságot, mint mindenki más.

2021. okt. 21. 16:31
 18/23 anonim ***** válasza:
12%
Te csak fogd be a szád #17. Igenis létezik
2021. okt. 22. 02:10
 19/23 anonim válasza:
100%
Csak nem te? 🤣
2021. okt. 22. 05:24
 20/23 anonim ***** válasza:

Sztem meg pont jó, hogy kiírtad itt ezt a kérdést!

Ebből látszik, hogy egy meggondolatlan, hirtelen döntő "fajta" vagy, jól csinálod!

2023. jan. 3. 18:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!