Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Helyesen gondolkozok? Lányok ti elfogadnátok ezt?
Azért szeretnék idősebb barátnőt (20-23), mert akkor nem lenne gond a szex a kapcsolatban, mert az én részemről a barátnőm vágyait akarnám kielégíteni, a magam részéről pedig meglenne a gyakori szex, amit egy velem egykorú (normális) lány, még nem akarna, vagy nincs igazam? :P
18/F
hát, már ne is haragudj de szerintem hülyén gondolkozol.
18 éves vagyok, teljesen normális. nem vagyok rib@nc... van barátom, és imádok vele szexelni, amikor együtt vagyunk naponta 3-4 simán megy... szóval hülyeséget beszélsz.
Szerintem elvagy kicsit tévelyedve. Teljesen egyénfüggő dolog hogy melyik csaj milyen gyakran kívánja a szexet. Lehet valaki 18 évesen nimfomán, miközben valaki 23 évesen megelégszik a havi 1 alkalommal is.
Ez elég rossz indok erre. Mondd azt, hogy azért keresel idősebbet mert esélyes hogy ügyesebb+ tapasztaltabb, és az még inkább igaz is:D L20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!