Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aggodalomra adhat okot, ha párom az exeivel készült régi szexvideóit még mindig őrizgeti?
Figyelt kérdés
Érdekelne adott esetben ki hogy reagálna.2021. szept. 6. 20:08
11/14 anonim válasza:
Nálam törlésre kerülne vagy mehetne. A fényképeket is eltüntette, tudom, hogy gáz vagyok, de azért 18 év és 1 gyerek után, elég fura lenne a házunkban, hogy a fiatalkori, 3 éves kapcslatából, az ex fotóit találnák a gyerekek a fiókban, szexvideóról nem is beszélve. Én nem nézném meg, annak se örülnék, ha ő nézné, akkor meg minek megtartani?
12/14 Kistál_és_a_bor válasza:
Fura lenne, fura lenne, de attól függ hány évesen találnák meg...
13/14 anonim válasza:
12.
Szerintem 20 évesen is elokádnák magukat a fiaim, ha az apjukat látnák szexelni.😄
14/14 anonim válasza:
Nem. Ezek kincsek. Videók, amik nem újraalkothatóak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!