Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Adtatok pár hónap kulonlet után új esélyt a régi partnereknek? Kinek sikerült és mi volt a szakítás oka ?
Figyelt kérdés
2021. aug. 12. 16:26
1/16 anonim válasza:
Volt rá példa, ő még menni akart és bulizni. Mindezt 7 év kapcsolat után. Öt hónapig külön voltunk, utána újra összejöttünk. Azóta is együtt vagyunk és van három szép gyerekünk. De kb egy éve csak együtt "élünk". 48F
2/16 A kérdező kommentje:
Mit jelent az utolsó mondatod?
2021. aug. 12. 16:31
3/16 A kérdező kommentje:
A többihez gratulálok.
2021. aug. 12. 16:32
4/16 anonim válasza:
Konkrétan azt, amit írtam. Csak vagyunk, szex nulla. Élünk egymás mellett.
5/16 anonim válasza:
Adtam, es és jó döntés volt, előtte sokat veszekedtünk... aztán a külön töltött idő ráébresztette őt is és engem is dolgokra... azóta is egyutt vagyunk
6/16 A kérdező kommentje:
4: remélem,rendeződnek a dolgairól,beszeljetek meg
5: örülök :)
2021. aug. 12. 16:40
7/16 anonim válasza:
Adtam, de nem működött. Valószínűleg az exem csak nem akart egyedül lenni, azért jött vissza. Meg nehezen szakadt el 7 év után.. De nem szeretett már igazán, amit éreztem is. De legalább nincs bennem az, hogy mi lett volna, ha.
8/16 anonim válasza:
Nincs már miről beszélni, olyan szinten nem kívánom, hogy már szinte abba is beleborzongok, ha hozzám ér. #4
9/16 A kérdező kommentje:
8: mi ennek az oka?
2021. aug. 12. 16:46
10/16 A kérdező kommentje:
7: legalább nincs benned,a mi lett volna,ha. Igazad van
2021. aug. 12. 16:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!