Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Régi kapcsolat megmentése vagy új barátnő?
Én 23f
Arról lenne szó, hogy van egy két éves kapcsolatom ami mostanában eléggé megromlott, vagyis szép fokozatosan gyűlt gyűlt és ja. Beszélgettünk is róla és azt mondta megpróbál változtatni.
Eközben megismertem egy idősebb lányt akivel eddig semmi más nem történt csak beszélgettünk. Kétszer pedig együtt buliztunk. De semmi nem történt egy baráti puszi elköszönéskor.
Ezen rágódok már napok óta mi lenne a megoldás.
A régi lányt szeretetből szeretem ha így ennek van értelme, az új lány pedig csak tetszik.
Annyit tudok mondani hogy az új lány nem állna velem szóba, nem flörtölne ha nem lehetne valami köztünk.
Amíg ezt leírtam igazából annyit mondjatok meg hogy érdemes megmenteni a régi kapcsolatot?
Az anyós jelöltem nem igazán szeret, a barátnő látástól mikulásig dolgozik, és ha nem dolgozik akkor fáradt és pihen.
Jöhet hideg meleg amit csak akartok, de én már nem tudok épkézláb döntést hozni
Azt mondod az új lánnyal még nem volt semmi, de attól még flörtölgettek...
Az a baj, hogy te már gondolatban megcsaltad a barátnőd, sőt valaki a "csak" flörtölgetést is annak gondolja már.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!