Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aggodalomra adhat okot, ha párom az exeivel készült régi szexvideóit még mindig őrizgeti?
Nekem is van, a páromnak is van szexvideója - az exekkel.
Én az összeset láttam, amiken ő van, és én is megmutattam neki az enyémeket.
Megállapodtunk, hogy nem töröljük le; legalább majd 30 év múlva lesz mit nézni, ami izgalmas is!
Szerintem aggodalomra ad okot, egyszer majd te is ott végzed és mutogatni fogja a következő csajnak, hogy dugtatok. Nekem is van ilyen exem, van rólam videója, hiába akartam, nem törölte, és mutogatta az új csajokat is.
Megszívod te is. Lehet nem idén, hanem csak 3 év múlva, de az ilyen emberrel nem szabad együtt lenni!
Aggodalomra adhat okot, ha a parom kemkedik utanam?
Szar erzes persze, de ezek trofeak. Ha torolne, ezen bankodna, hogy odalettek. Igy olyan, mintha szefben tarolna. Nem kell feltetlenul nezegetnie, de a halalos agy elott meg ki tudja.
Amugy helytelen felfogas, hogy az exet tokeletesen semmisnek kell tekinteni. Lehet lezart ugy, de volt, a tortenelem resze.
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!