Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megaláztak barátnőm szülei, hogyan tovább?
Ezek a szülők BETEGEK. NAGYON betegek. Alapból, mi ez a megnyilvánulás? Tudom-tudom gyerekes a hasonlat, de olyan Shrek 2 fílingje van...
2021. szept. 1. 22:17
Hát bizonyítsd be hogy tudod garantálni azt a szintet amit ők elvárnak, vagy ha ez nem megy, akkor becsülettel távozz!
2021. szept. 1. 23:17
Én csak remélem, hogy nem valós sztori...
2021. szept. 1. 23:38
Ezek az osi budosparaszt hagyomanyt orzik. Magukat alaztak meg es a lanyukat, de ez nem vigasztal. Ha a lany nem lazado termeszet, hagynam csomagban veluk egyutt. Gyomorforgato. Ha valoban minden szulo a legjobbat is akarna mindenbol, nem ez a modja. Es zokogva kovetelnek a boldogsagot a kolyoknek, ha latnak, hogy a a Mr Tokeletes mellett boldogtalan.
2021. szept. 2. 00:10
Hány évesek vagytok és mióta jártok?
2021. szept. 2. 03:52
Azért mentél el, hogy mint vőlegényt mutasson be?
2021. szept. 2. 03:52
ilyen szülők csak azok lehetnek akik szintén örökölték a vagyonukat és nem saját maguk szerezték meg..
A szülei felőlem bekaphatnák , véleményt alkothatnak de beleszólásuk nem lehet a gyerek választottjába az esetek többségében 5-6 kapcsolatra sem fog házasodni az ember vagy nincs garancia a közös jövőre..
2021. szept. 2. 08:34
Nem értem,hogy a lány miért hagyta ezt a helyzetet kialakulni? Tudta,hogy milyenek a szülei,biztos beszéltek már Rólad. Nem kellett volna meghívnia és ilyen kínos helyzetbe hozni. Azzal,hogy elfutott nem oldott meg semmit. Én Őt is hibáztatom ezért.Azóta meg el sem éred? Neki kellene keresni Téged! A szülők nem fognak változni,a barátnőd pedig nem szakad el Tőlük. Én a helyedben szakítanék.
2021. szept. 2. 17:47
Én mondtam volna, hogy
"Nézze, Kovács úr, az, hogy az ön lánya hozzám jön-e vagy sem kizárólag a Jolán és az én döntésem
2021. szept. 2. 18:58
Véletlenül elküldtem az előzőt. Szóval:
Én mondtam volna, hogy
"Nézze, Kovács úr, az, hogy az ön lánya hozzám jön-e vagy sem kizárólag a Jolán és az én döntésem. Szerencsére az ön beleegyezése nem kell."
Ez után megköszöntem volna a vendéglátást és otthagytam volna őket. Ha a lányuk normális (és ezt a helyzetet is tudja kezelni) akkor nem lenne kizáró ok. Arról nem tehet, hogy a szülei buták.
2021. szept. 2. 19:00
Kapcsolódó kérdések: