Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért a férfiaknak kell több...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért a férfiaknak kell több terhet vinni egy kapcsolatban?

Figyelt kérdés
Minden nő erős, határozót, magabiztos pasit akar aki egy percre se inog meg. Aki mindenben csak támogatja a nőt és semmi támogatást nem kap cserébe. Ha a férfinak problémája van oldja meg, ha a nőnek baja van azt is a férfi oldja meg.

#támogatás #kiszolgálás #Rabszolga férfi #Rabszolgatartó nő
2021. aug. 29. 18:11
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
76%
14es,te tuti nem találkoztál meg soha a budos otvaros életben nővel. Ez ezer százalék.
2021. aug. 29. 20:36
 32/35 anonim ***** válasza:
75%
Bocs, 15os
2021. aug. 29. 20:37
 33/35 anonim ***** válasza:
49%

Attól, hogy elvárom, hogy a férfi az idő többségében határozott és magabiztos legyen, én még nem leszek egy életképtelen nebántsvirág. Nem azért várom el a férfitól a határozottságot, mert nélküle nem tudnék dolgokat elintézni, hanem mert egy szobanövény, hisztis férfi nem vonzó. Ugyanígy teljesen rendben van, ha tőlem is elvárja a határozottságot cserébe.

A rabszolgatartásos kulcsszavak... kicsit undorító hozzáállás a tényleges rabszolgákkal szemben, hogy belsőre vonatkozó elvárásokat már rabszolgatartásnak nevezel. Ha tényleg belemegyünk... azért a háztartások többségében még mindig a nő házimunkázik többet, akkor is, ha ő is dolgozik.

2021. aug. 30. 11:52
 34/35 A kérdező kommentje:

33. Cserébe a munkáért a nőnek lehetnek problémái a férfinak meg max elvétve.

Én szívesen cserélnék ha lehetne.

2021. aug. 30. 11:58
 35/35 anonim ***** válasza:
89%
34: ezt nem tudom, honnan veszed... latin-amerikai szappanoperákból látsz sztem kapcsolatokat. A legtöbb kapcsolatban igenis a férfinak is lehetnek gondjai, és a nő is támogatja. Kiv. az irreális hisztit, de azt jobb kapcsolatokban ha nő, ha férfi az ember, nem tűri a másik (azt ne vegyük bele, amikor az egyik fél kapcsolatfüggő vagy szexfüggő, és azért cserébe mindent megenged a másiknak).
2021. aug. 30. 12:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!