Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tovább lehet vinni egy kapcsolatot, ha keveset tudunk együtt lenni?
2 hónapja ismerem a páromat. Eddig is nagyon nehezen hoztuk össze a találkozóinkat, általában heti kétszer sikerült időt együtt tölteni, de most szeptembertől neki is, nekem is egyetem kezdődik, amikor nekem óráim vannak, neki nincsenek, amikor ő foglalt, én vagyok üresben, mellette mindketten dolgozunk. Próbálom tartani magamban a lelket, hogy ez csak 3 hónapig lesz így, utána úgyis szorgalmi időszak jön, közben is lesz szünet, az új félévvel pedig új órarendünk lesz, de egy friss párkapcsolatnál ez nem könnyű, nagyon el vagyok keseredve.
Szerintetek tud ez működni? Ti mennyit tudtok találkozni a párotokkal egy héten?
Párommal mi is hasonlo.
Neki siman műkodik a heti2 ugy hogy jóegyelőre összekoltozni sem tudunk.(eleinte kegyetlenül harcolt, hogy lehessen több, de mára már valahogy belejött)
Jekenkeg én szenvedek csak. Ha nem szenvednék es csak rajta múlna, akkor siman menne ez éveken át is, hogy heti 2.
Mivel megoldani egyelore ugy sem tudjuk, így próbálok nem pattogni rajta, mert azzal ha kicsinálom magam, még nem fogunk előrébb jutni.
Kivitelezési terv kellene, konkret lépések és nagyon sok pénz. Amig ez nincs meg, addig kár nyivákolnom is. Nincs ertelme sem kicsinálni magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!