Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy hagyjam el ha megcsal a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy hagyjam el ha megcsal a gyerekkel zsarol?

Figyelt kérdés
Feleségemnek több szeretője van tudom nem csinál titkot belőle, mások a hátam mögött röhögnek már rajtam. De nem tudom elhagyni mert zsarol hogy nem láthatom többet a gyerekemet ha elhagyom és ha nem tűröm el az afférjait.
2021. aug. 28. 22:14
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
76%

Kérj segítséget a területileg illetékes járásbíróságon ingyenesjogsegély ügyben. Az interneten találsz ezzel kapcsolatban bővebb információt,segíteni fognak a valókereset beadásában is.

1# válaszoló.

2021. aug. 28. 23:33
 12/16 anonim ***** válasza:
30%

figyi.

mo n ki a fa sznak van pénze ilyen 180-200e fizuk mellett?

aztán mégis mindenki elvan vhogy.

szóval ne rinyálj.

ha szereted a gyerekedet akkor olvass.

van bejelentett melód legalább 12 hónapja?

érkezik a számládra legalább 2 kiló havonta?

mert ha igen akk tudsz felvenni 1 milla hitelt, amiből ki tudod fizetni az ügyvédet és a tiéd lesz a gyereked.

érted papi?

2021. aug. 28. 23:37
 13/16 Noren1989 ***** válasza:
37%
Mese-mese-màtka...
2021. aug. 28. 23:45
 14/16 anonim ***** válasza:
Gyerek iratait dugd el, bizonyítékokat gyűjtsd majd ad be a válópert. Ha mégis sikerülne külföldre vinnie a gyereket te jelentheted, mint emberrablás
2021. aug. 29. 01:10
 15/16 anonim ***** válasza:
64%
Ha a feleséged olyan jó/márkás/luxus nő, hogy több szeretője van, meg külföldi török szeretője van, akkor már eskü azt hittem te is egy gazdag faszi vagy.
2021. aug. 29. 02:44
 16/16 anonim ***** válasza:
84%

Én nő (anya) vagyok, de a helyedben azt tenném, hogy amíg anyuci épp félrevan, addig fogom a gyereket, meg anyámat, és szépen befizetem őket egy két hetes pihenőre az ország másik felében, egy szállodában (kemping, apartman, rokonlátogatás, ne az anyagi részén lovagolj).

Aztán anyucinak a kezébe adom a ruháit egy bőröndbe csomagolva, és lehet menni a p1csába a török szeretőhöz. Aztán pereskedjen ő, meg fogadjon milliókért ügyvédet, ha legálisan külfödre akarja vinni a gyereket. Egy szót nem mondanék arról, hogy hol van(nak). Csak annyit, hogy addig amíg el nem takarodik, nem jön vissza a gyerek.

2021. aug. 29. 08:14
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!