Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a velemenyetek ?

Figyelt kérdés
Szerintetek normalis ,hogy egy komoly kapcsolatban (2 ev)levo pasinak egy baratja allandoan kigyurt vagy felig mesztelen csajszikakkal kuldjon kepeket neki es idonkent be is likeolja es egyszer egyszer megjegyzeseket is tegyen a csajokrol. Lehet egy ilyen pasiba megbizni vagy ez mar a kikacsingatashoz tartozik? Megjegyzem nem a pasi kuldozget hanem a baratja ,o csak idonkent reagal...
2021. aug. 28. 10:15
 1/5 anonim ***** válasza:

Pont annyira normális, amennyire normális, hogy ilyen "társsal" van együtt valaki. Itt jön képbe, hogy nem csak panaszkodni kéne, hanem vállalni a felelősséget a döntéseinkért.

(Jajj, férfire is rosszat írtam. Vajon az incelezős nő most itt is betalál? Érdekli egyáltalán a szavak jelentése vagy írja, ami épp eszébe jut?)

2021. aug. 28. 10:17
 2/5 anonim ***** válasza:
Belefér szerintem. Hűséget fogadott, nem vakságot. Persze tegye ezt diszkréten.
2021. aug. 28. 10:18
 3/5 anonim ***** válasza:
Az én páromnak is van egy haverja aki küldözgeti a jó csajokat párom meg mondja hogy ja jól néz ki vagy nem néz ki jól de ennyi. Attól független engem tart a legszebb maa szerintem csak ilyen pasi szokás persze ha csak ennyiről van szó és nem többről.
2021. aug. 28. 14:35
 4/5 anonim ***** válasza:
Ha ez megnyugtat a képekre max csak kiveri.
2021. szept. 2. 14:30
 5/5 anonim ***** válasza:
2-es valasz a normalis valasz, de tessek lepontozni, ha nem hazug, onaltato, az emberi termeszetet semmibevevo alszent paraszt vagy.
2021. szept. 2. 15:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!