Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Intő jel, ha a pasinak az a véleménye, hogy a szerelemféltésből elkövetett gyilkosságokat sokszor a nők provokálják ki?
Szóba került a téma, kértem példákat is.
Olyanokat mondott, hogy pl. sokszor a nők ok nélkül szakítanak, mert amiket felsorolnak indoknak, azok nagy része koholt h.ülyeség, és a férfinak esélye sincs kiállni magáért, aztán a nő egyik pillanatról a másikra mással hetyeg, stb. Meg, hogy ő nem állítja, hogy normális bántani, megölni másokat, csak azt, hogy a nők nagyon sokszor szemetek és tönkreteszik annyira a másikat, hogy idáig legyen képes bekattanni.
" ok nélkül szakítanak"
Nem kell ok a szakításhoz, legalább is nem abban a formában, ahogy te gondolod. Megvédeni sem kell magad. Aki menni akar, az menni fog.
Amúgy szerintem te vagy az az elmebeteg, aki nemrég oldalakon át ontotta magából, hogy a barátnőd nem hallgat meg és nincs lehetőséged védekezni, mikor azt a bíroságon is lehet.
Azt hiszem ez annak a jele hogy néhány dolog nincs rendben a fejében.
Embert ölni, az életét visszavonhatatlanul elvenni bárkinek is a legnagyobb bűn.
Össze sem lehet hasonlítani azzal az érzelmi kárral amit egy csúnya szakítás okoz, mert abból fel lehet épülni, a halálból meg nem.
Próbáljon meg rendet rakni a fejében.
Én nem vagyok elmebeteg, én a lány vagyok. Amióta előadta ezt, megmontam, hogy mégsem szeretnék tovább ismerkedni és nem írok többet neki.
Egy fiúbarátom szerint gáz vagyok, mert ezek csak szavak, sose lesz így senkim, ha nem vagyok toleráns. Nem fogok a döntésemen változtatni, de azért gondoltam, megkérdezem a véleményeket.
9
Helyesen döntöttél, aki ilyet állít akár viccből is annak nincs minden rendben a fejében..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!