Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek ilyen barátnöröl?

Figyelt kérdés

Sok pénze van és nekem van egy koccanasos baleset miatt egy buntetesem, amit ha nem fizetek ki záros idön belul, megduplázódik.

Nem akar segíteni, kölcsönadni pedig egy eve egyutt vagyunk.

2021. aug. 27. 22:19
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
97%

Hát azért jó lenne tudni hogy milyen szinten van a kapcsolatotok, volt e már olyan hogy adott kölcsön és te vissza adtad e?

Volt olyan kapcsolatom ahol adtam és azon kaptam magam hogy nagyon rászokott, visszaadni meg esze ágában sincs.

2021. aug. 27. 22:23
 2/14 anonim ***** válasza:
37%
Hát nem azt gondolja, hogy tőle áramoljon a pénz a pasi felé, hanem fordítva. A legtöbb nő ezzel bizony így van. Ha van kocsid, kell lenned pénzed fizetni a hozzá tartozó költségeket is. Ha ez nem megy, add el. Vagy miből fizeted a következő szervizt?
2021. aug. 27. 22:24
 3/14 anonim ***** válasza:
80%
Van gerince! Miért kellene segítenie? Hibáztál oldd meg, azért, mert ki tudja fizetni, nagyon nem az ő dolga.
2021. aug. 27. 22:28
 4/14 anonim ***** válasza:
94%

Én adtam egy korábbi paromnak kölcsön 200 ezer Ft ot

Szerinted láttam azt a pénzt ?

Nem…nem adnék én sem

2021. aug. 27. 22:33
 5/14 anonim ***** válasza:
2%
Hú de anyagiasak vagytok
2021. aug. 27. 22:35
 6/14 anonim ***** válasza:
94%

5#

Nem , nem vagyok anyagias, csak józan ésszel gondolkozom.

Amikor fél év alatt kicsúszik a kezemből 700 ezer forint, amiért megdolgoztam, és én ebből semmit nem látok vissza, mert ő egy forintot nem adott nekem, azért az bosszant kicsit, pláne úgy hogy mellette sokszor el is tartottam.

Na a mostani kapcsolatomnál ilyen nincs, nem élünk még együtt, de kölcsönösen kisegítjük egymást, bármikor szó nélkül adunk a másiknak. Semmi anyagiasság nincs bennem, mert tökéletesen bízom benne, és tudom hogy nem csak kihasznál.

2021. aug. 27. 22:45
 7/14 anonim ***** válasza:
97%
Nem adnék én sem ilyenre. Ez gondolom nem 5 erzer forint, smiz csak úgy visszaadsz a kövi hónapban. Ilyen összeget soha, senkinek. De fordítva se várnám el. Az embereket mindig meghülyíti a pénz. Ilyenkor ha nem tudják/akarják visszaadni lelépnek, sunnyognak, hárítanak vagy még téged vádolnak. Ocsmányság, de ez az igazság. A barátnőd csak az ezzel járó kellemetlenségektől akarja megkímélni magát. Ertelmes, okos nő. Ezt gondolom.
2021. aug. 27. 22:51
 8/14 anonim ***** válasza:
96%

Az ő pénze, arra költi, amire akarja.

Hogyha nincs pár százezer tartalékod amiből kifizethetnéd, az azt jelenti napról napra élsz és soha nem fogod tudni megadni. Ha milliós a kár, az olyan nagy összeg, amit valaki csak évek alatt spórol meg, és ha nem áll stabil lábakon a kapcsolat, érthető, hogy nem adja oda.

Ugyanakkor te ismered őt, szerinted miért nem akar segíteni, mit mondott?

2021. aug. 27. 22:59
 9/14 anonim ***** válasza:
96%
Megértem, hogy nem ad. Pláne úgy hogy így kezded "sok pénze van". Na ezzel válsz abszolút unszimpatikussá. Én adnék bármire a páromnak, tényleg, de a saját hibájából elkövetett közlekedési bírságot, büntetést nem fizetném ki helyette. Pont azért, mert a saját hibájából követte el, és másokat is veszélyeztetett vele.
2021. aug. 27. 23:09
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

Van számos hitellehetőség, bankok, provident. Kisebb összeget adok, ha indokolt, de szerintem sok százezer gyűjtögetett pénzt senki sem ad oda senkinek és szerintem ocsmány dolog elkérni.

Nem az égből pottyant senkinek se a lóvé.

2021. aug. 28. 00:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!