Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátnőmről lenne szó, ez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőmről lenne szó, ez most valami beszólás féle volt?

Figyelt kérdés

A barátnőmnek most lett egy új munkahelye, illetve munkaköre is. Most biztonsági őrként kezdett dolgozni egy üzletben (idáig vendéglátásban melózott). Amikor az egyik havernak meséltem hogy hol fog dolgozni a barátnőm, a barátnője meg valami olyat szólt oda hogy nem is érti hogy belőle hogy lett biztonsági őr, de akkor majd meglátogatja amikor ő lesz műszakba, mert a barátnőm úgyis kevés ahoz hogy őt elkapja. (Ráadásul nem is kifejezetten viccből mondta, mert nincsennek valami jóban, még szakközépben osztálytársak voltak)

Ezt szerintetek mire érthette?

2021. aug. 26. 21:09
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:

8

Miért jobb lenne egy 50kg biztiőr szerinted?

2021. aug. 26. 21:33
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
A nők is tudnaak nagyon is egymással rivalizálni, főleg, ha nem csípik egymást. Lehet, hogy csak poénból, lehet, hogy direkt szívatából akarja meglátogatni, mert kíváncsi a nő tudására, reakciójára.
2021. aug. 26. 21:34
 13/21 A kérdező kommentje:

12

Hogy mire kíváncsi?

2021. aug. 26. 21:36
 14/21 anonim ***** válasza:
83%
12# vagyok: gondolkozzunk: biztonsági őr a nő, esetleg megpróbálja kijátszani a figyelmét, vagy hasonló, és arra kíváncsi, hogy észreveszi-e, és hogy mit reagál. De ez csak TFH!
2021. aug. 26. 21:43
 15/21 A kérdező kommentje:

14

Hát biztos nem hagyná annyiban.

Ahogy a barátnőmet ismerem még üzleten kívűl is megkapná a magáét a csaj, mivel tudja hogy hol lakik.

2021. aug. 26. 21:48
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is megpróbál lopni. Sőt, az ilyen szemtelen fajta még rá is játszana, ha elkapnák, hogy "Szia, régen osztálytársak voltunk, most meg így elbánsz velem?"
2021. aug. 26. 21:52
 17/21 A kérdező kommentje:

16

Régen se voltak jóban, bár igazán azt nem tudom hogy miért.

2021. aug. 26. 21:54
 18/21 anonim ***** válasza:
67%

Szerintem hagyjuk ezt a témát, a kérdező elfogult nagyon, nem akar túllépni, hogy ebből bármi lehet, de szerintem már eleve rossz, hogy így indít a "barátnő" a másikkal szemben...

Tipikus esete megint, hogy "Az én ismerősöm szentt, és sérthetetlen". Szóval fölös a vita.

2021. aug. 26. 21:58
 19/21 A kérdező kommentje:

18

Hogy érted hogy ebből bármi lehet?

Mi lehet?

Lehet tényleg egy kicsit elfogult vagyok, de azért is tettem fel a kérdést, hogy olyanoktól kapjak választ akik nem elfogultak.

2021. aug. 26. 22:02
 20/21 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, te nem is pasi vagy, ugye?

Ez nem párkapcsolati kérdés, inkább a barátság kategóriába menne el, de azt látjuk, hogy nem felhőtlen a "barátság".

2021. aug. 27. 10:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!