Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőmről lenne szó, ez most valami beszólás féle volt?
A barátnőmnek most lett egy új munkahelye, illetve munkaköre is. Most biztonsági őrként kezdett dolgozni egy üzletben (idáig vendéglátásban melózott). Amikor az egyik havernak meséltem hogy hol fog dolgozni a barátnőm, a barátnője meg valami olyat szólt oda hogy nem is érti hogy belőle hogy lett biztonsági őr, de akkor majd meglátogatja amikor ő lesz műszakba, mert a barátnőm úgyis kevés ahoz hogy őt elkapja. (Ráadásul nem is kifejezetten viccből mondta, mert nincsennek valami jóban, még szakközépben osztálytársak voltak)
Ezt szerintetek mire érthette?
Két ötletem van:
1. a barátnőd kis, törékeny nő és úgy gondolja, hogy nem tudna senki feltartóztatni.
2. a barátnőd túlsúlyos és nem tudna senkit utolérni.
3
Mert a barátnőmről van szó.
De miből gondólta hogy úgysem veszi észre?
4
Én is ilyesmire gondoltam, mármint hogy erre gondol a csaj amit az 1es is ért. De nem értem hogy ezt miből gondólja?
Akkor jo húsba van a barátnőd
Majd gurul utana🤣🤣🤣
7
Nem kövér, meg a másik csaj se soványabb (aki mondta).
Nem is hülye, hamár így kérdezed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!