Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan, Milyen szöveggel menjek oda egy lányhoz?

Figyelt kérdés

Most voltam a virágkarneválon és este elmentem koncertekre stb.

Néha azt vettem észre hogy egy elég jó csaj "nézeget".

Néha csak egy pillantás volt a részükről de volt olyan is akire ránéztem és ő is rám aztán másfelé pillantott de újra visszanézett.Ez nem tudom mit jelent a lányoknál...

de pl. egy ilyen helyzetben hogy reagáljak?Hogy menjek oda hozzá?Mit mondjak?Egyáltalán menjek oda hozzá?

Azért is nem mentem oda mert debrecenbe nem keresek barátnőt mert 1 hét múlva úgyis elmegyek.Meg az is a baj hogy nincs sok önbizalmam... :( (annyira rosszul nem nézhetek ki mert már volt 3 barátnőm és nem ilyen 2 hónapos kapcsolat volt+az egyik koncerten odajött egy nem a legszebb lány, de nem volt ronda és elkérte az msn címem.)

Előre is kösz a válaszokat!

2010. aug. 30. 12:06
 1/7 anonim ***** válasza:
hány éves vagy?
2010. aug. 30. 12:08
 2/7 anonim ***** válasza:
90%

Vegyél egy korsó sört, tégy úgy, mint aki kicsit ittas, menj oda hozzá, karold át, mondd, hogy örülsz, hogy segít talpon maradni, mosolyogj rá, dicsérd meg, milyen szép a szeme, hívd meg egy italra (ne sörre, csak ha szereti), táncoljatok a koncerten.

Persze a fent leírt részleteket ízlés szerint variálhatod, cserélheted, ki is hagyhatod őket. Olyan ez, mint egy LEGO, úgy variálod, ahogy tetszik, és a végeredmény majdnem mindig más lesz. És a legjobb, hogy más elemeket is be lehet építeni...:D

2010. aug. 30. 12:21
 3/7 anonim ***** válasza:

Ha nagyon nez, nem biztos, hogy rad nez, lehet, hogy csak 'feled'. Ebbol kiindulva, lehet, hogy vak is volt. De ha tuti rad nez, kerdezz ra nala, hogy 'Te is a viragkarnevalra jottel'? :-D

Ha meg volt mar 3 baratnod, akkor azok hgogy jottek ossze?.....

2010. aug. 30. 12:35
 4/7 anonim ***** válasza:
bocs, 'hogy' :-D
2010. aug. 30. 12:36
 5/7 anonim ***** válasza:
Hogy voltál most virágkarneválon?Az nem 20án van?Na nem ez a lényeg.Mi az, hogy nincs önbizalmad?Biztos nem nézel ki olyan rosszul.Szedd össze magad és legalább csinálj úgy mintha lenne önbizalmad...Ha egy lány nézeget többször is az azt jelenti, hogy bejössz neki főleg hogyha közben a barátnőjére vigyorgott.Hogy hogy reagálj?Mosolyog rá és ha vissza mosolyog menj oda hozzá és kezdd mondjuk egy sziával mondj neki valami kamudumát vagy egyszerűen mondd neki, hogy szépen mosolyog vagy mittudom én.Ha meg nagyon gátlásos vagy, akkor amég mész hozzá addig gondolj arra, hogy semmi rossz nem történhet.Remélem segítettem...
2010. aug. 30. 12:42
 6/7 A kérdező kommentje:
17 vagyok
2010. aug. 31. 19:40
 7/7 anonim válasza:
Mondj neki valami ilyen vicceset, hogy a virágkarneválra jött-e, és nézd meg, hogy reagál.
2010. szept. 1. 18:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!