Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Konditeremben milyen szöveggel lehet odamenni egy lányhoz?
"Kérem jöjjön velem, mert ön beidézték a gatyámba..":D
nem tudom én kondiba inkább edzeni szoktam és nem szoktak jó csajok lenni akik meg azok lennének azoknak már ilyen kiélt p*csa fejük van :D
16/F
Szia, látom egyedül vagy, ha gondolod vigyázok rád fekvenyomás közben.
Szia, tudnál segíteni, láttam az előbb, hogy milyen szabályosan tricepszeztél, megmutatnád?
Szia, segítenél abban, hogy hogy kezeljem a futópadot? az előbb 25%os lejtőre állítottam de ugy érzem egyedül nem tudok feljutni a csúcsra.
Szia nem tudsz valami jó gyakorlatot uszógumira, látom neked tökéletes az alakod, nekem meg kellene oda is edzenem.
De szerintem konditeremben szar ismerkedni a legtöbb csaj, elvan magával ez nem az a helyzet, hogy nagyon ismerkedni akarnának, de nem lehetetlen.
Konditeremben ismerkedni nem valami jó, az emberek edzeni járnak le oda, a csajok meg egyből arra gondolnak, hogy csak meg akarod őket b@szni. Részben ez igaz is :)
Amilyen lányokat én ott láttam, elég céltudatosan robotolnak, nem hiszem, hogy pasizni járnak le, de meg lehet próbálni, szerintem ne a konditeremben szólítsd le, hanem utána, amikor elmenni készül. Csak kérj tőle email címet, és a konditermen kívül találkozzatok valahol.
Gyúrjunk vazze! :D
Amúgy komolyra forditva a szót... "Szia! Te hányat birsz emelni/mennyit birsz futni/hanyason szoktál tekerni/hány kilót emelsz/hányat nyomsz stb,"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!