Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítás után miért ír ilyeneket?
Figyelt kérdés
Tudom nem szép dolog, de Facebookon szakítottam a barátommal, mert nem telt el egy nap anélkül, hogy ne sértegetne. Aztán pedig miután megírtam neki a szakítást, mintha mi sem történt volna megkérdezte, hogy miért nem írok neki, talán másokkal beszélgetek.2021. aug. 25. 17:59
1/5 anonim válasza:
Lehet, hogy nem veszi komolyan a szakítást? Válaszold azt, hogy azért, mert nem vagytok együtt, és nem akarsz vele többet beszélni. Ha nem érti tiltsd le.
2/5 anonim válasza:
Egy face szakitast hirtelen indulatbol te komolyan vennél?
3/5 anonim válasza:
Nem akarja elfogadni a szakitast
4/5 anonim válasza:
Mert FB írkálásokat nem veszünk komolyan. Min egy telefonhívás, de inkább személyes beszélgetés kell egy szakításhoz.
5/5 anonim válasza:
Az utolsó kapcsolatomnak én is írásban vetettem véget, hirtelen indulat volt, de volt miből érnie. Igazából az lepett meg hogy ő meglepődött, mert ahogy viselkedett velem egyértelmű volt hogy nem akar már velem lenni, csak sosem mert nagy döntéseket meghozni felelősségkerülőként így addig bántott, hogy nálam telt be a pohár. Másnap ugyanúgy írt. Mondjuk nem lepődtem meg, sosem vett komolyan. Tiltsd le a francba, ne mérgezzen tovább téged se az ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!