Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, férfiak! Ha van valakitek, akkor szakítás után mondtok ilyeneket?
Figyelt kérdés
Tehát ha szakítotok a barátnőtökkel, de már megvan az új kiszemelt, akkor mondtok az exeteknek olyanokat, hogy hiányzik meg még szeretitek, meg tartjátok vele a kapcsolatot?2016. szept. 20. 20:09
2/4 anonim válasza:
Én ha szakítok, akkor igyekszem megszakítani a a kapcsolatot teljesen. Főleg ha már van valaki aki tetszik, abszolút nem foglalkozom az exszel. Miért tenném?
3/4 anonim válasza:
Nem, miért tennék ilyet? Sőt, annyira szűkre szabom a kommunikációt, amennyire csak lehet, ha netán keresne az ex.
4/4 anonim válasza:
ha szakítok, akkor az azért van, mert nem akarok több kapcsolatot az illetővel. haveri kapcsolatot sem.
soha nem mondtam egyetlen exemnek sem, hogy legyünk barátok.
ha ők mondtak ilyet, (amikor engem dobtak ki) akkor megmondtam nekik, hogy remélem csak viccelnek, és hogy nem akarom többet látni őket.
szerintem eléggé furcsa az, aki még haverkodik az exével. nem normális dolog az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!