Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit sajnál? A gyereket mert...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit sajnál? A gyereket mert már nem érne meg vele sok mindent vagy mit?

Figyelt kérdés
Terhes lettem egy idősebb férfitól ( 56) és azt mondta ha megtartom akkor abba megszakadna a szíve és őt ölném meg ezzel mert nagyon sajnálja de már nagyon túl van az időhatáron.
2021. aug. 25. 08:10
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
83%
Ez a tegnapi 45 éves tanárnő. Gondolom elmondta a kollégájának hogy gyereket vár tőle...
2021. aug. 25. 09:08
 12/25 anonim ***** válasza:
56%

#8, nagypapám szív és tüdőbeteg plusz cukorbeteg volt és így is 78 évig élt...

És egy gyereknek egy szív, tüdőbeteg, cukorbeteg (esetleg demens) apára van szüksége? Az, hogy az apa él (inkább létezik..), nem jelenti azt, hogy a gyereknek van valódi apja is.

2021. aug. 25. 09:09
 13/25 anonim válasza:
90%
De tegnap még nem volt özvegy a férfi...:D
2021. aug. 25. 09:10
 14/25 anonim ***** válasza:
85%
Szerintem csak menopauzálsz és elmaradt a menzeszed. Orvos megerősítette már? Tegnapi kérdésednél is akartam kérdezni...
2021. aug. 25. 09:11
 15/25 anonim ***** válasza:
100%
Nem akar gyereket és kész. Ha akart volna, lenne neki. Egy gyerek teljesen felkavarná a nyugodt, jól berendezett életét.
2021. aug. 25. 09:16
 16/25 A kérdező kommentje:

Nem a tegnapi kérdező vagyok!!

Én 26 eves vagyok és egyetemista.

2021. aug. 25. 09:17
 17/25 anonim ***** válasza:
88%

:D az még jobb

Hagyjad már 🤣🤣🤣

2021. aug. 25. 09:19
 18/25 anonim ***** válasza:
81%
Úgy tűnik, sajnos nem akar családot már. Ilyen fiatalon szerintem jobban teszed, ha inkább nem tartod meg a babát, egyetemistaként egyedül maradni egy picivel nem lehet jó móka. Tartogasd magad inkább egy rendes férfinak, aki elvesz feleségül és együtt alapítotok családot!
2021. aug. 25. 09:20
 19/25 anonim ***** válasza:
30%

Kedves 8#

Nos ha nem szeretnék gyereket védekezem. Függetlenül attól mit mond a pali.

Gyereket meg csak olyantól vállalok aki a párom és nem csak a dugópajtim.. ÉÉs ekkor ha még is besikerül a gyerek, nem csodálkozom, höbölgök,hogy az a szemét így önző meg úgy önző amiért nem repes a pulyáért, hanem elvetetem, vagy egyedülállóként ha tehetem bevállalom, de nem kötelezem a palit semmire..

Ha a pali önző amiért nem szeretné 56 évesen (amit megértek) a gyereket, a nő nem az? Amiért ő viszont mindenáron ráakarja erőltetni a palira a nem kívánt gyereket?

Miért a pali mindig csak az önző?

Miért kell ráerőltetni mindenáron egy férfire egy gyereket, akit nem akar, utána meg ő a szar szemét, holott világosan érthetően elmondta az álláspontját.

Ha megakarja tartani, tartsa amennyiben képes egyedül felnevelni.

Egy gyerekkel szemben is önzőség úgy vállalni, hogy nem kívánt az egyik fél részéről.

2021. aug. 25. 09:23
 20/25 anonim ***** válasza:
88%
19. Senki sem írta, hogy erőltesse a pasira a gyereket, sőt én azt írtam hagyja ott...
2021. aug. 25. 09:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!