Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kényelmesednek el a férfiak egy kapcsolatban?
Van egy lassan egy éves kapcsolatom. A párom eleinte teljesen más volt. Gondolok itt arra, hogy többet törődött velem, kedveskedett, stb stb..most mintha el lenne kényelmesedve. Elmondtam neki mik zavarnak, miben volt másabb és azóta se változtatott igazán. Én olyan vagyok hogy akit szeretek mindig beleadok apait anyait egy kapcsolatba és konkrétan ki van nyalva a segge. Nem ez az első kapcsolatom, eddig mindig azt vettem észre hogy hamar elkényelmesednek a férfiak. Miért van ez? Velem van a baj és túlkapom? Én semmi másra nem vágyom sose csak hogy törődjenek velem és szeressenek és ezekből valahogy mindig visszább vesznek…
Mi a megoldás erre? Hiába mondtam nem nagyon változik semmi. Kicsit el kéne engednem a dolgot és visszább fogni magamat hátha észreveszi magát? Járt már más is így? Mi az igazi megoldás erre, hogy ne érezze magát ennyire nyeregbe? Mert azt érzem hogy nagyon elkényelmesedett.
Amiket leírtál, teljes általánosságok. Se füle, se farka. Mi mindent vársz el? Semmi konkrétumot nem írtál, de látod, máris találtál a hozzászólók között pártfogót, aki ezek nélkül is igazat ad neked.
Pedig lehet az is, hogy túlzottak az elvárásaid! Nem tudhatjuk ilyen általánosságokból, amiket írtál.
Azt várod, hogy meghallgasson, ha problémád van? Milyen problémák? Valósak, vagy csak felfújt apróságok?
Foglalkozzon veled, töltsön minőségi időt! Mennyit? Neki mennyi igénye van énidőre?
Úgy érzed, hogy kinyalod a seggét. Miért? Nem elég neki kevesebb törődés? Vagy te várod el, hogy körülötted forogjon a világ, mint amikor megismerkedtetek és nagy volt az érzelem a részéről is?
Azt sajnos tudomásul kell venni, hogy egy párkapcsolatban sem a másik körül forog a világ. Bármennyire is jó az a kapcsolat.
Ne haragudj, de ennyi info birtokában nem lehet véleményt alkotni.
Egy idő után (majdnem) mindenki elkényelmesedik a kapcsolatban. Ez ilyen. Ha a felek (MINDKÉT FÉL!) nem öl energiát a dologba, akkor ellaposodik. Nemtől függetlenül.
2 kiegészítés:
- Jellemzően, aki könnyen kaphat embereket, könnyebben is megunja őket. Ha a pasid fél perc alatt találhat másik nőt, akkor nem fog érted annyi dolgot megtenni.
- Érdemes meghallgatni mindkét felet. Én is megkaptam már, hogy elkényelmesedtem. A fő leszúrás nekem az volt, hogy ritkán mentem a lány elé a munkahelyére. Apró részletek, hogy a részéről egyre kevesebb és rosszabb volt a szex, továbbá én ugyanúgy bókoltam neki minden nap, ő pedig nekem nem és egyre kevésbé értékelte a kapott dolgokat. Én egyszerűen kidobtam az illetőt, ha már én laposodtam el szerinte...
Igazából az a probléma, hogy ő se bókol már annyit nekem, nem mondja hogy szeret pedig eddig mindig mondta , nem bújik hozzám már annyit mint eddig pedig eddig le se lehetett rólam szedni. Már napközben mikor én dolgozok meg ő is alig beszélünk. Hazamegyünk szintén alig beszélünk, hiányzik a kommunikáció de én nem erőltethetem ezeket mindig , nem basztathatom állandóan. Elmondtam neki ezeket meg ha nem változtat otthagyom, ott szerintem kicsit megijedt mert másnap kenyérre lehetett kenni meg pár napig de utána megint kezdődött minden előlröl. El is mondtam neki hogy szerintem elkényelmesedett és ezt be is vallotta hogy igen. Szex se annyi van már mint régen pedig ő is nagyon élvezi meg én is és az volt erre a válasz hogy jobban esik neki ha nem mindennap van. Pedig én se mindennap kértem hogy legyen. Régen kedveskedett is többet hogy cssk hozott egy csokit vagy bármit már az sem. Bár számomra nem is ez a lényeg, én csak arra vágyom hogy figyeljenek rám és hogy szeressenek.. és mostanában nem kapom meg azt a kellő figyelmet és szeretetet/szerelmet mint régen. És hiába ültem le vele hogy ez nem jó meg mondja el ha baj van vagy velem van a baj, vagy ha nem szeret mondja meg és elmegyek nem kell együtt lenni akkor és kb kiröhögött mintha hülye lennék.
Szóval nem tudom mi tévő legyek, annyira szeretem nem akarom elveszíteni nem értem mi történhetett. Megcsalni biztos hogy nem csal
Meg mert a telefonja mindig ott van keveset telefonozik, nem dugdossa, nincsenek erre utaló jelek. Nem tudom mit tehetnék, vegyek vissza magamból hátha észreveszi magát? Vagy nem tudom. Mindig próbálok a kedvébe járni, szeretgetem meg minden, otthon is mindent megcsinálok segítek mindenbe amibe csak kell. Én nem érzem magamat hibásnak, persze senki se tökéletes de én úgy érzem 100% beleteszek ebbe a kapcsolatba én mindent beleadok viszont ő már nem teljesen. És ez nagyon fáj.
Mit tehetnél?
Kezdj el újra flörtölni vele, öltözz csinosan, stimuláld az elméjét is. Ha olyat csinál ami neked jól esik add tudtára, dicsérd meg.
Ha semmi olyat nem csinál akkor nem kell csókolgatni meg babusgatni, meg körül ugrálni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!