Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Meg akarnád tudni előre hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meg akarnád tudni előre hogy mi lesz a kapcsolatotokból, ha igen miért, ha nem miért nem?

Figyelt kérdés

Én amiért bizonytalannak érzem magam és az idő miatt is, én szeretném tudni azt hogy ebből mi lesz, mert az ex mellett azt ereztem ha tudtam volna előre hogy szakítunk akkor össze se jöttem volna vele.

Es ha igen-t válaszolsz, azzal a tudással ill annak tudatában alakíthatnád a jelent.

A barátom erre a kérdésre érdekes módon nemmel felelt. Nem mertem megkérdezni tőle miért nem. De valszeg neki tetszik a bizonytalanság.(?)

2021. aug. 21. 19:30
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:

Pl akarnád ugyis a gyereket ha egyedulallo leszel kesobb veluk?

Ezek azért sulyos döntések MA. Amik kihatnak egy eletre is..

Es csak ugy belerohanni ilyenekbe, hogy 50% az esélyed erre is meg arra is, hát nekem nem kecsegtető kicsit se.

Orosz rulett..

2021. aug. 22. 11:31
 22/25 anonim ***** válasza:
Mindenki saját tapasztalatát írja, mi van ha neked más lesz? Amíg nem estek béke egy rossz dontesbe addig nem fogod megtudni milyen az mikor te hozol meg rossz döntéseket. Nem kotozkodes, ne értsd félre.
2021. aug. 22. 11:32
 23/25 A kérdező kommentje:

Oke.nem ertelek félre.

Csak kivancsi voltam más nyitott e vagy elzárkózik e a jövőbelátástól. Es érdekeltek nagyon az ervek.

Azaz a jövőbelátás elonyei hátrányai.

2021. aug. 22. 11:43
 24/25 anonim ***** válasza:
Nem. Úgy már nem lenne nekem elég izgalmas a dolog, nem lenne tétje.
2021. aug. 23. 14:15
 25/25 anonim ***** válasza:
Félnék előre tudni. Bár ennek ellenére szoktam járni josnohoz,de tudni mindent nem szeretnék. Úgy érzem,belebolondulnek,nem tudnám elfogadni,vagy nagyon nehezen,ha még konkrétan ki is lenne mondva,hogy semmi esély. Lehet magamban elkonyvelem,de előre tudni.... Nem bírnam.
2021. aug. 23. 14:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!