Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Meg akarnád tudni előre hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meg akarnád tudni előre hogy mi lesz a kapcsolatotokból, ha igen miért, ha nem miért nem?

Figyelt kérdés

Én amiért bizonytalannak érzem magam és az idő miatt is, én szeretném tudni azt hogy ebből mi lesz, mert az ex mellett azt ereztem ha tudtam volna előre hogy szakítunk akkor össze se jöttem volna vele.

Es ha igen-t válaszolsz, azzal a tudással ill annak tudatában alakíthatnád a jelent.

A barátom erre a kérdésre érdekes módon nemmel felelt. Nem mertem megkérdezni tőle miért nem. De valszeg neki tetszik a bizonytalanság.(?)

2021. aug. 21. 19:30
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
A jövő nincs előre megírva, sok jelentősége lehet egy-egy döntésnek, helyzetnek, lehet változtatni a jövőn bármikor. Az emberek képesek a fejlődésre, változásra. Másrészt meg lehet hogy fontos leckéket tanulok út közben, tehát nem élnék ilyen lehetőséggel.
2021. aug. 21. 21:39
 12/25 A kérdező kommentje:
A másikért soha nem is vállalhatunk felelősséget a kapcsolat pedog 2 emberes dolog.
2021. aug. 21. 21:42
 13/25 anonim ***** válasza:

Azt tudtad hogy meg fogsz egyszer halni? Érdemes volt eddig élned!?

Te önbizalom hiányban szenvedsze, neked nem érdemes kapcsolatban lenned mert egy negatív ember vagy. Mi fog a rosszat vonzid be, nem akarsz te kapcsolatot csak muszájságból vagy vele.

Éld le az életed savanyúan, ahogy még vannak ezzel ember tarsaid is.

2021. aug. 22. 06:23
 14/25 A kérdező kommentje:

13 nem jo a hasonlatod.

Az ember a barátait jobb esetben megválogatja. Nem pedig ész nélkul él.

2021. aug. 22. 09:34
 15/25 anonim ***** válasza:
Akkor miért nem azt teszed? Élj!
2021. aug. 22. 10:27
 16/25 A kérdező kommentje:

Én arrol kérdeztem ami érdekelt. Szóval en azt teszem fel, amire válaszokat várok

Én bántam már meg kapcsolatot.le is irtam. Vannak dolgok amikbe nem megyek bele csak ugy, hogy lesz.rom, lesz ami lesz, éljunk a mának, meg ilyen gondolkodás.

Ennél azert en tudatosabb vagyok valamivel

2021. aug. 22. 10:44
 17/25 anonim ***** válasza:
Tudatosabb lennél nem írnál ide kérdést.
2021. aug. 22. 10:48
 18/25 A kérdező kommentje:

A tudatosság mellett vannak tervek is, a realitas mellett vannak álmok illúziók is.

Ne kötözködj.

2021. aug. 22. 11:22
 19/25 anonim ***** válasza:
Nem kotozkodes, csak ha tudatos vagy akkor el tudod fogadni a donteseidet még ha nem jó akkor is. Saját hibáiból tanul az ember, nem masebol.
2021. aug. 22. 11:25
 20/25 A kérdező kommentje:
Igen.de sztem nem baj ha tudni szeretném a jövőbeni döntéseimet, esetleg plane azt hogy a mostani donteseket megfogom e bánni.
2021. aug. 22. 11:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!