Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok rengeteg házasság megy tönkre.Pedig az ember megválogatja szerintem kihez megy hozzá, jön a baba a házasságok meg mennek szét anyagiak miat szex miat stb.Ezeket előtte mért nem veszitek figyelembe?
Figyelt kérdés
2021. aug. 20. 23:08
11/14 anonim válasza:
Nem tudhatod előre, hogy a napi problémákra hogy reagálsz, gyerek, házassági gondok. Nincs már leosztott szerep, egy nő mindent meg tud csinálni vagy hív szakembert. A férfiak meg nem tudják, mit csináljanak, mert házimunkát azt tuti nem, gyerek a nő dolga, aztán a nő rájön, hogy kolonc nem kell.
12/14 anonim válasza:
13/14 anonim válasza:
#10 téged se lehet könnyű barátnak tartani.
A bátyám volt 50 éves koráig.
Másról se lehetett vele beszélni, mint az ausztrál
búvárkodásrol, meg Peruról.
Elég uncsi, únták ők is.
14/14 anonim válasza:
#13 ó, dehogynem. Én tudok arról beszélni, ami érdekli a másikat, nem vonulok haza tentizni 8 körül és nem húzom magammal mindenhova az utánfutót. :)
A kölkösök meg csináljanak, amit akarnak, én elengedtem őket, egy barátom maradt csak normális azután is, hogy lett gyereke. És egyébként is van elég barátom nélkülük is. Majd ha nyűglődni akarok egy pulya miatt, szülök magamnak, de nem akarok. Ne gondold, hogy akkora szükség van rátok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!