Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok rengeteg házasság megy tönkre.Pedig az ember megválogatja szerintem kihez megy hozzá, jön a baba a házasságok meg mennek szét anyagiak miat szex miat stb.Ezeket előtte mért nem veszitek figyelembe?
Az elején azt mondod, hogy az ember megválogatja, hogy kihez megy hozzá. A végén még azt kérdezed, hogy ezeket előtte miért nem veszik figyelembe.
Most akkor megválogatják vagy nem?
Senki meg a valós arcàt mutatja.
A hàzassàgban leesik az àlarc.
A kapcsolatok többsége egy játszma tele manipulàcióval. Ezeket a szex a pénz tartja össze. Semmi alap, egy felfujt lufi, csak a külsőségek számítanak.
Nagyon kevés az öszinte, nyílt, szeretetteljes kapcsolat ami nem a szexre épül.
Mostanában valamiért elég sokat olvasok az emberi kapcsolatok működéséről - pláne a barátságéról - és ezekből egy dologra kezdek rájönni: szinte kizárólag az olyan kapcsolatok tartanak örökké, ahol a felek megálltak a fejlődésben az élet szinte minden területén; nincsenek további ambícióik, nem akarnak nőni, nem akarnak változni.
Hacsak nem vagy képes együtt változni a másikkal (ami nagyon ritka), akkor egy idő után elválnak az útjaitok, és ez normális. A barátságoknál is ez van, és persze a párkapcsolatoknál is.
Nem azért van ez, mert igazából nem ismerted addig a másikat, hanem azért, mert abban az életszakaszban, amiben mindketten voltatok, amikor megismertétek egymást, tökéletesek voltatok egymásnak, de évek - vagy évtizedek után mindketten teljesen megváltoztatok. Annyit változtatok, hogy akár teljesen új emberek is lehetnétek, márpedig ez a két új ember nem biztos, hogy összeillik. Pláne akkor jelentős a változás, ha a pár huszon (vagy ne adj isten tizen) évesen találkozott.
Ilyenkor a kapcsolattal járó negatívumok elkezdik túlnőni a pozitívumokat.
Nem hiszem hogy válni feltétlenül rossz dolog lenne.
30-35 ezer válás nem olyan sok az 1,8 millió házassághoz képest.
Én 24 év után váltam el, nem hullott le semmi álarc.
Csak volt, amivel nem tudtunk együtt megbirkózni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!