Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Akinél az érzelmek nagyon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akinél az érzelmek nagyon lassan alakulnak ki,az mitől van? Csak azért kérdezem,mert páromnak közel egy év után jön az érzés,hogy jobban kötődik hozzám és kezd megszeretni. Ezek kiskorbol hozott kötődési problémák? Traumák miatt alakulnak ki?

Figyelt kérdés
A párom minden kapcsolatában ilyen lassú volt érzelmileg.
2021. aug. 20. 19:25
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
10:🥴🤣🤣🤣hát,itt ilyenről nem volt szó, illetve azért mégsem. Mert ugyan elmondta ,hogy érzelmileg lassú,de a jövőjet el tudja képzelni velem,mert tudta,hogy ilyen típusú és idővel alakul
2021. aug. 20. 19:54
 12/20 anonim ***** válasza:
85%
Oké, látjuk, hogy te sem vagy százas. Akkor sok sikert egymással.
2021. aug. 20. 20:00
 13/20 anonim ***** válasza:

"Ezek kiskorbol hozott kötődési problémák? Traumák miatt alakulnak ki?":

Mind a kettő igaz lehet, nálam pl. igaz lenne.

2021. aug. 20. 20:08
 14/20 A kérdező kommentje:
12: nekem igenis nagy érzelmi hullámvasút volt ez,most attól,hogy néhány vicces smilet írok,nekem ez kőkemény érzelmi fel- le volt, és azért nem tudtam kiszállni,mert én sokkal előbb lettem nagyon szerelmes
2021. aug. 20. 20:13
 15/20 A kérdező kommentje:
13: lehet ez nála azért is,mert az apja mindig a maxot várta el tőle?( Élsport,jó állás) és mindet abbahagyta,feladta
2021. aug. 20. 20:15
 16/20 anonim ***** válasza:
53%

Inkább örülnél neki, hogy van ennyi önismerete és önkontrollja, hogy ezt tudja magáról, és nem lelép amint komolyra fordulnak a dolgok, hanem inkább bevállalja, hogy lassan menjen a dolog.

A legtöbb nő ugyanezt nem mondhatná el magáról.

2021. aug. 20. 20:35
 17/20 anonim ***** válasza:

#8, nem örülnék neki, ha egy év után is védekezne tőlem a párom.

Volt ilyesmi élményem, szex után átmászott rögtön az ágy túlfelére.

De két hónap után már rendesen, összebújva aludtunk el.

Értem, hogy nehéz év volt, de szerenintem sok ilyen lesz még.

2021. aug. 20. 23:47
 18/20 anonim ***** válasza:
Hasonló lehetek, mint a pasid. Először rózsaszín köd, játszok egy szerepet amivel megszerzem a másikat, boldog vagyok 1 2 hónapig, aztán belefáradok. Elkezd a mások zavarni, túl sok lenni, gyakrabban még idegesít is. Eltelik így simán egy év, vagy több is, csinálunk közös programokat, megismerjük egymást igazán, barátok leszünk, és egymásba szeretünk elképzelt idillek helyett.
2021. dec. 7. 07:11
 19/20 A kérdező kommentje:
Utolsó : és a másik ezt hogy viseli ?
2021. dec. 7. 09:02
 20/20 anonim ***** válasza:
Aki hasonló ebben, az kifejezetten jól. Volt 6 éves kapcsolatom így, meg persze sok másik akivel nem passzoltunk (aki siet, arra én nem érek rá) . Nekem a lassan egymásba szeretős mindig mélyebb és őszintébb volt.
2021. dec. 7. 13:42
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!