Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Túl lehet lépni? Megbocsátható?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túl lehet lépni? Megbocsátható?

Figyelt kérdés

8 hónapos kapcsolatban kiderült pont az össze költözés előtt, az 5.hónap elején intim témában is chatelt egy volt szexpartnerével.

Egyszeri alkalom volt,utána teljesen lezárta vele és érződik mennyire bánja és rájött mit veszített.

De én sosem lettem volna képes ezt megtenni vele márcsak emberi tiszteletből semi.

Ezt leszámítva hülyén hangzik de tökéletes kapcsolatnak hittem és nyílván a szerelem és a szeretet nem múlt el...

Eszem szerint szakítani kéne, szívem szerint egy utolsó esélyt adnék neki.

De nem tudom mennyire lehet ey bizalmat újra építeni

Valaki járt már hasonló helyzetben? Sikerült valaha helyre hozni közösen a dolgokat?

2021. aug. 19. 16:49
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
74%
Azt hiszem a kommentem törölték... Én erényövet tennék rá
2021. aug. 24. 17:47
 12/21 anonim ***** válasza:
91%
10# jól mondod, h a szavakat tettek követik! Nálunk is pont így történt!! Tudod mi fog változni kérdező, h most majd óvatosabb lesz nehogy eszre vedd. Örülj neki h időbe kiderült h ilyen! Még most kell kidobni az ilyet tapasztalatból írom
2021. aug. 24. 17:53
 13/21 anonim ***** válasza:
89%
Kérdező, fél éve együtt voltál a pároddal és ő mással szexchatelt. Ez azt jelenti, hogy más érdekli. Ha fontos lennél neki akkor nem reagált volna azokra az üzenetekre, vagy írt volna a nőnek, hogy hagyja, mert neki kapcsolata van. Megértem azt, hogy szép és jó lenne ezt leszámítva a kapcsolat. De sajnos ilyen. Ne vesztegesd az időd a pasi mellett. Egyrészt azért amit ír a 12-es (teljesen egyetértek, én is így jártam, nem is egyszer). Másrészt már nem fognak visszatérni azok az érzések benned, mint korábban, hiszen bánt téged, ami történt. Inkább adj esélyt egy új pasinak.
2021. aug. 24. 19:24
 14/21 anonim ***** válasza:
86%
Hogy derult ki, ez aggaszt inkabb? Te kemkedtel, vagy egy onmarcangolo barom, es be is vallja?
2021. aug. 24. 19:46
 15/21 anonim ***** válasza:
60%

Én nem bocsátanám meg.

Ha te meg tudod, akkor bocsásd meg, viszont akkor később se forszírozd, kezdjetek tiszta lappal, teljes bizalommal.

2021. szept. 9. 13:42
 16/21 anonim ***** válasza:
Te dolgod. Én biztos hogy szakítanék ( volt is már rá példa), számomra ez is megcsalás. Az ilyen másra vágyik és kész. Előbb utóbb úgyis félrekefél ( ha eddig nem tette már meg), idő kérdése.
2021. szept. 9. 17:57
 17/21 anonim ***** válasza:
66%

Nem tudom, mit vagytok így meglepve, az összes pasi ilyen. Persze szakíts, aztán ugyanez lesz a következővel is. Valahogy el kéne fogadni nekünk nőknek, hogy ők máshogy vannak bekötve és állandóan a szex jár a fejükben. Én már feladtam, hogy ilyeneken idegeskedjek. Ami jó a kapcsolatból, azt elveszem pl szex, illetve pénz, amit rám költ, a többit leszarom. Nem éri meg hidd el nekem. Próbálj független lenni lelkileg tőlük, mert így csak tönkremész.

35N

2021. szept. 9. 18:47
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
17 csak mert téged csalnak, attól még nem minden pasi ilyen. Grat az igénytelenségedhez.
2021. szept. 9. 19:24
 19/21 anonim ***** válasza:
44%
17es végre leírta az igazságot. Én sosem csaltam meg páromat, de nyilván imádom a szexet. A férfinek a szex olyan, mint a levegővétel. Nem kell egy szexchatnak ekkora feneket keríteni. Te leszel kidobva, mert egy ilyen kutakodó es ekkora hisztit vágó nő nem kell egy értelmes pasinak.
2021. szept. 10. 08:49
 20/21 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem aki szexchatel massal, az olykor-olykor szex közben is másra gondol. Kell ez neked?
2021. szept. 10. 10:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!