Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire megbocsátható ha a párod csúnyán beszél?
Egyszer szem és fültanúja voltam egy olyan jelenetnek, amiben elhangzott ez a mondat: "Most mégis mi a f***szt akarsz tőlem?"
És ennyi volt a válasz, mielőtt a nő faképnél hagyta a (volt) párját és a haverja által szervezett grillezős kerti partit:
Többé már semmit. Köszönöm, hogy az életem része voltál, de részemről most vége.
Nyilván ennyi volt az aznapi jó hangulatnak, de a mai napig előttem van az tekintete, ahogy hosszan, döbbenettel vegyes szomorúsággal a szemébe nézett a férfinak, mielőtt kimondta ezeket a szavakat, és jó példaként jut eszembe arra, hogy van olyan nő, aki időben, és méltósággal tud kilépni egy ilyen kapcsolatból.
(Én akkor láttam mindkettőjüket először és utoljára, így nem tudom, hogy érlelődött-e a lányban egy ideje a szakítás gondolata, meg azt sem, hogy milyen előzménye volt mindennek, de becsültem érte, ahogy
akkor és ott reagált ebben a helyzetben.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!