Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez megbocsátható?
Férfiként mondom, hogy minden tett megbocsathato, de a szavak azok mely sebet hagynak.
A szavak a tisztelet mutatják, minél normalisab a beszéde meg veszekedés közben is annyira tisztel.
Ha a vitákba kvanak nevez akkor annyira is tisztel.
Mondjuk sok függ attól is, hogy te hogyan nevezed őt ha dühös vagy.
A fiam édesanyja ha mérges volt mindennek lehordott. Soha nem neveztem senkinek és próbáltam tisztességes lenni. De a szavai teljesen eltaszitottak. Most külön neveljük a gyermekünket. És boldogabb vagyok 😃
A veszekedés hevében sok mindent mondhat az ember amit nem gondol komolyan.Ennél jóval cifrább kirohanások is előfordulhatnak bármilyen kapcsolatban ahol nem megfelelő a kommunikáció egyi,vagy mindkét fél részéről.Felszínre tör az elfolytott feszültség.
Van aki szótlansággal büntet,van aki a másik fejéhez vág dolgokat.Van aki nyel,van aki felrobban.
Az ilyen kirohanáshoz 2 ember közötti feszültség kell.Ha azt hiszed nincs oka akkor tévedsz.Ne nem szó szerint kell venni feltétlen,de a feszültségkeltésben neked is szereped van.Valamitől ez kirobbant amit nem tudtatok helyrerakni egymás között.
Ha mondjuk nyugodtan mosogattál ő kijött egy pohár vizet inni a konyhába és a semmiből csak úgy leku*vázott akkor nem szóltam:D
Az ember dühében mond sőt tesz is olyanokat amiket később megbán. Ezért vagyunk emberek, tévedhetünk. Egyébként minden megbocsátható ha a megbánás jelen van.
Ha nincs megbánás, bocsánatkérés vagy tagadás van akkor nem bocsátható meg.
de akkoris hogy mondhat ilyet???
ha a ferjem mondta volna ugy szájon basztam volna
kiköpte volna a fogait
Nem, aki ilyet mond egy "vita hevében" - persze, kifogásnak jó -, az úgy is gondolja.
Érdekes, anyáéknál 15 év alatt mégcsak hasonló sem cúszott ki, és ha a férjem ilyet mondana az jelentené a kapcsolatunk végét.
Sok mindent elnézek de az ocsmény sértegetést nem.
gondolom ha anyadnak mondanad nem verne pofan nem?
akit szeretunk attol elegge faj foleg ok nelkül
lehet en is azt tennem amit a 6os irt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!