Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megbocsátható e a lelki gyász alatt elkövetett bűn?
Egy évvel ezelőtt ismertem meg a mostani barátnőm.A napokban tudtam meg hogy történt egy félrelépése melyből van egy 5 hónapos kislány.Amikor megismertem 4 szerettét gyászolta, nagyon maga alatt volt.Titokban tartotta és a testalkata miatt észre sem vettem.Más városban lakunk és mostanra terveztük az összeköltözest
Feszélyezve érzi magát a történtek miatt ...
Nálad/nálatok tengermély problémák vannak!
Kit érdekel a megcsalás, gyász, ekkor nem is voltál képben! Ami most van, azt nem vetted észre, egy elhazudott terhesség, gyerek. Szerintem nem tévedek, hogy ezt a jelenlétedben nem lehet elcsalni, az 1 éves kapcsolat némi levelezés volt, 1-2 találkozással. Ez eleve nem kapcsolat, összeköltözésnek fel sem kellene merülnie, ha nem vagy mentálisan sérült, akkor ilyesmi meg sem fordulna az agyadban.
Van egy ismerősöm aki megcsalta a feleségét egy szexisebb nővel.Elhidegültség kezdett kialakulni.Végül a férj közölte a szeretővel hogy ezt nem akarja tovább mert szereti a feleségét.A szerető elment a feleséghez és elmondott neki mindent azzal hogy becsülje meg a férjét mert nekem eddig egy pasi sem tudott nemet mondani.
Azóta a kapcsolatuk sokkal meghittebb lett
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!