Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiúk mennyire értik a célozgatást? :D
utolsó, te Terhes vagy:D:D:D
és nincs gond a lány kezdeményez. miért ribanc az aki kapcsolatot akar? én úgy tudtam hogy a ribanc aki pénzt akar a legkönnyebb úton.
ha visszautasít akkor nincsen semmi.
ha meg igent mond(amire komoly esélyed van szerintem) akkor van valami:) 3. vagyok
Ne célozgass, felesleges. Nem értjük.
Ha akarsz valamit, kezdeményezz. Egyenjogúság van, ezért harcoltatok. Akkor élvezd az előnyeit: most már te is kezdeményezhetsz.
Na jó meggyőztetek :D
De hogyan tálaljam neki ezt a dolgot? Mit mondjak?
Hát szoktatok haverokkal elájrni valahová?
mondjuk ha igen,ha nem, valami ilyesmit mondhatnál hogy:
'nincs kedved eljönni velem valahová,csak mit ketten?' :)
sok sikert,ird meg mitörtént :)
Hát őt kreszről ismerem :D
Tiszta gáz, de már több mint 2 hónapja kinéztem magamnak, és egyszerűen ha vele vagyok megnémulok, pedig annyi mindent szeretnék neki mondani.
De ez jó ötlet amit írtál! :) Sajna a következő héten nem találkozunk, mert gólyatáborba fog menni, így 1 hét kiesés. Utána pedig már csak max 2 hét, és vége az egésznek. Úgyhogy bele kell húznom....
Én konkrétan egyáltalán nem. Csak azt értem amit egyértelm?en a pofámba mondanak (bár olykor még azt sem).
21F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!