Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha összeveszünk a barátommal akkor miért mondja mindig ezeket?
Az én barátnőm is hasonlóképp csinálta. Mindig menjünk mindenhova aztán se benzin pénz, se a közös kajálásokat nem fizette. Szóval kicsit úgy éreztem mintha az elveszett gyerekkorát akarta volna bepótoltatni velem.
De aztán megbeszéltük a dolgot és összeköltözésnél vett bútorokat meg mindent, szóval láttam hogy nem csak a "szórakozásra" meg "élményekre" hajlandó költeni mellettem hanem a közös életünkre is.
Szóval azt javaslom hogy te is költs egy picit arra, ami neki fontos, ha már ő ezt megteszi érted.
Az en pàromnak még egy virágért is hálàlkodni kell meg leborulni a lába elé.
Ilyenek..
Tizenhármaska, most én is meséljek, hogy 250k-ért csináltattam meg a kocsit mert valami baja volt, benzinbe egy forintot nem adott a barátnőm, vittem őt mindenhova ügyeket intézni, mellette mentünk utazni külföldre, aztán mire hazajöttünk ő már tervezte a következő utat.
Aztán persze mondtam neki, hogy kicsit vegyen vissza mert egy hét alatt két havi pénzemet tapsoltuk el. De mi szerencsére meg tudtuk beszélni (meg utána neki is közbe jöttek dolgok szóval nem virgonckodott annyira).
Szóval nem kell mindig készpénznek venni ezeket a kérdéseket mert a kérdező mindig ferdít, hogy ő jobb színben tűnjön fel és a férfi legyen 100%-ig a hibás.
Ráadásul tényleg mindig azt javasoljátok először, hogy "dobd ki majd lesz másik".
Szerencsére az én ismerőseim és párom ismerősei is mindig a megoldást keresik és nem tekintik eldobható szemétnek az embereket. Mert a legtöbb dolgot meg lehet beszélni ha mindkét fél hajlandó rá.
15#Neked ez a dolgod!Miért vagy smucig?Sajnálod azt a nehányhavi beredet,hogy elvihesd a barátnődet?Az úttervezés is munka!Sok átalvatlan éjszaka vegiglapozni a hotelkínálattól a repülőgépen át mindent,és megszervezni,hogy hova akar elutazni
!Felbecsülhetetlenün értékes dolog!.Ezt is ingyen kapod,és még neked áll feljebb?
Kérdező ez egy olyan dolog, amit kibszottul nektek kellene megbeszélnetek egymással. Mint felnőtt emberek.. ha már a felnőtt párkapcsolatok kategóriába írtad ki a kérdésed :D Meg nem értem ezt a "nem hagyja, hogy én hívjam meg valamire" dolgot. Annyira nagyon nem erőlködhetsz szerintem.. ha ennyire zavar, mondd meg neki KONKRÉTAN azt, hogy szeretnél olykor te is fizetni, bele adni a benzinpénzbe stb.. elméletileg felnőttek vagytok, ha összeköltöztök, gyereket vállaltok, ott bizony nem lesz olyan, hogy egyik fizet, a másik meg bólogat. Közösen kell menedzselnetek a pénzt és ha ez már most nem megy.. és nem is tudtok róla beszélni.. akkor ez a kapcsolat halálra van ítélve. Beszélj vele. Az ilyen kislányos dumákat, hogy "számítsunk?!" nagyon gyorsan felejtsd el, mert baromira nem érett viselkedésre vall :D krva gáz :D de a csávód se különb, zsák a foltját :D
Beszéljétek meg ha hosszú távon gondolkoztok, nem besértődni kell még hisztizni.. istenem mik vannak :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!