Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha összeveszünk a barátommal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha összeveszünk a barátommal akkor miért mondja mindig ezeket?

Figyelt kérdés
Nagy nehezen elvisz egy-egy programra, de utána meg azzal viccelődik, hogy hát egy kicsit ez sokba került neki. De azt meg nem hagyja hogy én hívjam meg valamire. Amikor összeveszünk megkérdezem, hogy szakítsunk, amire azt mondja, hogy az exeim ennyi mindent se tettek volna meg értem, mint amennyit ő én értem. Ami igaz mert az exeim nem vittek el olyan messze kirándulni ahová ő.
2021. aug. 18. 19:22
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
97%

Sajnálja a pénzét amit rád költ.

Kevesebbnek érzi tőle magát es nem többnek azzal, (ami a normalis lenne),hogy Veled programozott.

Úgy érzi talán nem éri meg rád költenie nincs az élmény érzése fordított arányban az anyagi minusszal.

2021. aug. 18. 19:25
 2/18 A kérdező kommentje:
Azt mondja én semmit nem teszek érte, és nem értékelem őt.
2021. aug. 18. 19:25
 3/18 anonim ***** válasza:
95%

Azaz nem kapott akkora élményt vagy pluszt, mint amekkorát az anyagi minuszban lát.

Kulonben sz.rna rá hogy mennyibe kerult ha vmi felejthetetlen lenne.

2021. aug. 18. 19:26
 4/18 anonim ***** válasza:
97%
Őszintén kérdezem, hogy a veszekedések alkalmával miért kell a másiktól megkérdezni, hogy “szakítunk?”?
2021. aug. 18. 19:27
 5/18 anonim ***** válasza:
90%

2. Ez csak lelkiismeretfurdalas keltés. Hogy te érezd magad rosszul magad mert ő rosszul erzi magàt.

De aki rosszul van olyanoktol h meghivja a saját párját. Az őrlődjön magában inkabb es meg se szolaljon.

2021. aug. 18. 19:27
 6/18 A kérdező kommentje:
Mert mostanában mindennap felhúz engem valamivel, én pedig rákérdeztem erre. Azon is összevitáztunk, mert ő nem akart gumit húzni pl.
2021. aug. 18. 19:29
 7/18 Sunshinedoll ***** válasza:
95%

Egy fillérbszó lusta alak, aki azt hiszi, azért kéne vele maradnod, mert meghív néha vacsorázni és ezzel kelt benned lelkiismeretfurdalást.

Hidd el, csomó pasi van, aki könyörgés nélkül is elvisz vacsorázni.

2021. aug. 18. 19:31
 8/18 A kérdező kommentje:
Igazából nem értem ilyenkor miért hozza azt fel hogy az exeim még ennyi mindent se tettek értem, mint ő.
2021. aug. 18. 19:34
 9/18 anonim ***** válasza:
100%
Sosem értettem az ilyen típusú embereket. Minek visz el, azért, hogy utána a szemedre hányja? Ebben mi a jó?
2021. aug. 18. 19:39
 10/18 anonim ***** válasza:
89%
Mert bizonytalan magában, azt akarja hallani, hogy ajnározd őt, hogy azt mondd, valóban senki nem tett még ennyi mindent érted. Hát, ha ezt elviseled, akkor csináld, és ajnározd. Ha nem, akkor még keress mást. Mert neki semmi önbizalma, folyamatosan neked kell majd bizonygatnod, hogy mennyire jó pasi..
2021. aug. 18. 19:52
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!