Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátom üvöltve felhívott,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom üvöltve felhívott, hogy otthon van, rosszul van nagyon. Igaza van?( részletes sztori lent)

Figyelt kérdés

8 hónapja vagyunk együtt, eleinte nagyon szerettem, de egyre inkább kezd kibújni a szög a zsákból, hogy milyen is ő valójában. Elég gyakran vannak dührohamai, nem bírja kontrollálni magát és ilyenkor üvöltözik, ami szerintem nagyon gáz. Én jogi egyetemet végeztem, nemrég kaptam meg a doktori címet, intelligensnek neveltek..... Nagyon nem ilyen párt képzeltem el magamnak, hiába tudná biztosítani az anyagi hátteret is akár (házat szeretne kettőnknek építeni, örökölte apukája üzletét), mondtam, hogy nekem már ház sem kell semmi nem kell, csak hagyjon, ritkábban szeretnék vele találkozni.

És akkor a mostani sztori:

A napokban nagyon beteg lett, lázas lett. Én nyaralni voltam a családommal, szóval nem tudtam hazarohanni hozzá. Hívogatott állandóan és ha épp nem tudtam felvenni, akkor dührohamot kapott ismét, hogy ennyire nem vagyok képes, pedig napi 2 órát biztos telefonáltam vele, hogy hogy van, meg óránként írtam neki üzenetet.

Hazajöttem és nekem kezdődik újra a meló (ügyvédjelölt vagyok) nyilván 9-5-ig (neki egyébként nagyon kötetlen munkaideje van) és mennék be reggel, mikor hív telefonon, hogy ő otthon van egyedül és véreset hány, ne menjek dolgozni, azonnal menjek oda, vigyek gyógyszert neki, legyek vele egész nap. Mondtam neki, hogy taxival tudok neki gyógyszert küldeni, de én nem bírok most elszakadni, most jöttem haza a nyaralásból, jön hozzám ügyfél reggel, mindenképp be kell mennem,max. ebédszünetben tudok kimenni, de kértem, hogy híjon orvost, vagy mentőt, vagy hívok én.

-Ne, ne ne, gyere ide, szükségem van rád! Meghalok!

Ilyeneket mondott és még fényképet is küldött a véres hányásról, tehát elhiszem, hogy nem kamu, de én nem bírom meggyógyítani és nem tudok odarohanni, munkám van.

Erre torka szakadtából elkezdett üvölteni a telefonba, hogy:

-JÓ, AKKOR MENJ BE AZ ADÓCSALÓ ÜGYFELEDHEZ BAZDMEG! ENNYIRE NEM VAGY KÉPES BAZDMEG!

Azon gondolkoztam , hogy felhívom az apukáját, és elmondom neki, hogy segítsen, hogy ilyen állpotban a fia, mert én most nem bírok. Nem beszélve arról, hogy amúgy is szakítani szeretnék, bár ő ezt még nem tudja.

Én vagyok tényleg a rossz ember? Igaza van? Tisztára lelkiismeretfurdalást csinált már...

2021. aug. 18. 10:42
1 2 3 4 5 6
 31/59 anonim ***** válasza:
86%

Azért a véres hányás nem játék. Amikor a kutyám hányt véreset, megoldottam, hogy vele lehessek, amikor én nem tudtam vele lenni, megkértem ismerőst, aztán elkéredzkedtem munkahelyről is és volt amikor éjfélkor rohantunk be vele az állatkórházba.

Nekem vérzett már el kutyám, igaz neki lépdaganata volt.

Tudom, van amikor csak a nyálkahártya kicsit felmaródik a savtól, de akkor is bajomi ijesztő a véres hányás, ha nincs mögötte halálos veszély.

2021. aug. 18. 13:56
 32/59 anonim ***** válasza:
100%

29-es, gondolom csak a nyitót olvastad el.

A fickó el se ment orvoshoz, nem is telefonált neki. Sem a napokig tartó láza alatt, sem a hányása után. Mikor a barátnőjét volt ereje többször is felhívni és üvölteni vele.

Namost akkor mit csinálna a jogász barátnője, ha ott lenne (és egyébként jó lenne a kapcsolatuk)? Csak sírdogálhatna, hogy hívjanak már orvost, mert nagy baj lehet. Ezért menjen oda????

Amúgy felnőtt, cselekvőképes emberként a fickónak jogában is áll visszautasítani az orvosi segítséget.

Ez az ő döntése, amit tiszteletben kell tartani, de akkor ne ugráltasson mást se, és ne is szenvedjen látványosan. Akkor mindenki teszi a dolgát, ő meg akkor szóljon, ha meggondolta magát és mégis hajlandó orvoshoz fordulni.

2021. aug. 18. 14:03
 33/59 anonim ***** válasza:
92%

A véres hányás nem játék, ezt senki nem is állítja. Csak azt, hogy a kérdező érdemben nem tud mit csinálni.

Ha nekem vér folyna bárhonnan, ahonnan amúgy nem szokott, szaladnék az ügyeletre, és útközben írnék a páromnak, hogy eljöttem.

2021. aug. 18. 14:11
 34/59 anonim ***** válasza:
96%
Igen, a véres hányás nem játék. De itt a kérdező pasija az, aki nem veszi komolyan, csak kihasználná a problémát arra, hogy a csaját ugráltassa. Milyen francos gyógyszert tud vinni, ha azt sem tudják, mi a baj? Meg mit tud ott tenni, nézni? Véres hányással: ügyelet/kórház/mentő az állapottól és lehetőségtől függően. Ha nem tudok bemenni, akkor hívom a taxit. És utána megmondom a páromnak, hogy mi van, és max. akkor kérem meg, hogy jöjjön, ha tud, mert rohadtul be vagyok tojva, vagy bármi, ha úgy érzem, egyedül nem tudom megoldani. De nem elkezdek vele üvöltözni a telefonba, meg képeket küldök a hányásomról. Ez nem normális.
2021. aug. 18. 14:19
 35/59 anonim ***** válasza:
100%
és ha a kérdező átmegy akkor meggyógyul? ha rosszul van, hívjon orvost és kész. ha meg akar halni, akkor hajrá.
2021. aug. 18. 14:32
 36/59 anonim ***** válasza:
100%
36: szóval ne menjen sehova nehogy beteg legyen a párja. Bakker, lázas volt, nem halálos beteg. Ha meg véreset hányok, akkor szaladok az ügyeletre, nem a páromat csesztetem telefonon. Rinyálós kis kuki a kérdező párja.
2021. aug. 18. 15:07
 37/59 anonim ***** válasza:
100%

Már bocs, de nem mehet el egy huszonpáréves lány a családjával nyaralni, ha úgy alakul? A pasija meg közben lett beteg, értelmezd már amit leírnak. És egy felnőtt férfi ha belázasodik, akkor már teljesen magatehetetlen és csak a barátnője tudja megmenteni?

És mi az, hogy ha valaki elmegy nyaralni a családjával, akár szüleivel akárhányévesen, akkor még ott a pelenka a seggén? Képzeld valaki jól kijön a szüleivel, és elmegy velük nyaralni, ha úgy alakul. Amúgy egy huszonpár éves még egyetemista vagy egyetemet most végzett lányról beszélünk, csak mondom megint...

És "ne tartson" pasit, ha nincs önálló keresete? Mikortól lehet barátja? Ha van egy háza, egy kocsija és nettó 600-at keres? Vagy milyen anyagi határnál húzod ezt meg?

És ha tudnál olvasni, leírta, hogy egyre jobban jön ki a barátján az agresszivitás, a mindenért ordibálás, és az igencsak megalázó trágár becsmérlő beszéd. Ha már hónapok óta egy agresszív, alázó, hisztiző anyapótlék-kereső emberrel van, és még így is azon gondolkozik, hogy amint a munkája engedi küld haza gyógyszert (véres hányásra...), akkor az igencsak utal a törődésre.

Egy rosszindulatú s.ggfej vagy. Remélem, ha párod terrorizál és bánt, akkor majd mondod, hogy igen igen, helyes drágám, kérlek bántsál még.

2021. aug. 18. 15:15
 38/59 anonim ***** válasza:
66%
Bizony, mások lennének a válaszok, ha ORVOS lenne.
2021. aug. 18. 15:29
 39/59 anonim ***** válasza:
0%

Elmehet nyaralni a családjával, ha nincs pasija.

Vagy szerinted az normális hogy egy huszonéves nő aki párkapcsolatban él

az nem a párjával nyaral?Ha meg már akkora a családi harmónia,

hát akkor menjenek mindannyian maximum,de hogy külön,az gáz..

Nem azt mondtam hogy az a normális vislkedés ha egy felnőtt férfi

így vislkedik,de azt is megértem ha bepánikol, és kénytelen

ilyeneket mondani,mert a barátnője, élete párja, szerelme???

először nyaralgat,aztán meg dolgozik,miközben ő éppen véreset csulázik..

Önálló keresetről egy szót se írtam,ezt nem tudom honna vetted.

"egyre jobban jön ki a barátján az agresszivitás,

a mindenért ordibálás, és az igencsak megalázó trágár becsmérlő beszéd."

Aha,hiszi a piszi...Ezt csak kérdező állítása,aztán

vagy igaz vagy sem..

Továbbra sem értem,miért bűn ha valaki nagyon rosszul van,

és azt szeretné hogy a számára legfontosabb ember munka

helyett vele legyen egy napot...

Fel lehet ezt a dolgot kiválóan két színben is tűntetni..

Csak a másik fél véleményét még nem hallottuk.

2021. aug. 18. 15:34
 40/59 anonim ***** válasza:
100%

"Elmehet nyaralni a családjával, ha nincs pasija."

Linkelj erről törvényt légyszi.

2021. aug. 18. 15:35
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!